2777
2789
عنوان

کورتاژ کردم ممکنه بیاید

363 بازدید | 6 پست

دوستان من تنبلی تخمدان دارم باردار شدمو مجبور به سقط شدم تو دوماهگی ☹️ قلب جنین تشکیل نشد... کورتاژ کردم الان برای پریود شدنم امپول پروژسترون داد دکتر و پریود شدم اما خیییییییلی کم و لکه بینیه در حد بسیاااار کم... کلا پریودم خیلی کمه

چکار کنم بنظرتون خطر نداره این خونریزی های خیلی کم پریودم؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا شکرت 

منم آمپول پروژسترون زدم بعد از ده روز پریود شدم، چند روزه آمپول رو زدی؟ میگن ده روز تا دو هفته بعد از آمپول جا داره پریود شی، ولی مال من لکه بینی بعدش نبود خون ریزی بود

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم آمپول پروژسترون زدم بعد از ده روز پریود شدم، چند روزه آمپول رو زدی؟ میگن ده روز تا دو هفته بعد ا ...

من ۵ روز بعد پریود شدم عزیزم اما چه پریودی!!!!!!!!! خلاف ادبه میگم اما اصن خونریزی نیس فقط ترشح قهوه ای 

البته الان خیلی وقته اینطوریم 

خدایا شکرت 
نه طبیعیه،به خاطر سقطه بعد از یه مدت خوب میشی 

اخه وفا جون قبل بارداریمم زمانیکه که دکتر دوفاستثن داده بودو استفاده میکردم همینطور بود پریودم حدودا یکساله فقط در حد ۳ روز لک بینی خفیف !!!!!!

خدایا شکرت 
من ۵ روز بعد پریود شدم عزیزم اما چه پریودی!!!!!!!!! خلاف ادبه میگم اما اصن خونریزی نیس فقط ترشح قهوه ...

ببین منم بعد از کورتاژ تا ده روز خون ریزی داشتم، بعد از ده روز تا یه هفته لکه بینی داشتم، بعدش دیگه کلا پاک شدم ولی پریود نشدم یعنی یک ماه از کورتاژ گذشت و من پریود نشدم بعد از اون تا سه هفته بعد از اون یک ماه هم صبر کردم و پریود نشدم رفتم دکتر گفت تا یک ماه بعد از کورتاژ باید پریود می شدی که نشدی الان هم سه هفته بعد از یک ماه گذشته که تاخیر انداختی بهم آمپول داد بعد از ده روز پریود شدم، میخام بگم اگه کورتاژ کردی تا یک ماه پریود نشی فقط لکه ببینی طبیعیه یک ماه که گذشت اون موقع هست که اگه عقب بیندازی باید آمپول بزنی تا پریود شی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ببین منم بعد از کورتاژ تا ده روز خون ریزی داشتم، بعد از ده روز تا یه هفته لکه بینی داشتم، بعدش دیگه ...

ممنون عزیزززم از توضیحاتت 

اخه نه اینکه من مجرد بودم هر ۶ ماه پریود میشدم و تنبلی تخمدان شدید دارم گفتم زودتر بجنبم به خودمو برم دکتر دارو بگیرم تا پریود شم بعد کورتاژم اصصصصلا خونریزی و لکه بینی نداشتم من

خدایا شکرت