من امروز درست کردم.... بلغور رو با آب سه ساعت پختم و گوشت گوسفند جدا با زودپز با گیاز و زردچوبه اینا بختم ریش کردم له کرد بعد سه ساعت ریختم تو لغور و هی هم دم تا وقتی کشدار شد.. ما با نمک میخوریم
من همیشه خودم درست میکنم.گندم بدون پوست 24 ساعت خیس میکنم بعد میذارم روی گاز آبش که خشک شده دوباره اب جوش میذارم هی این کار تکرار میکنم حدود 4 ساعت سرگاز هستش تا قشنگ گندم له مانند بشه بعد میذارم قشنگ خنک شه بعد با گوشکوب برقی له میکنم بعد از صافی رد میکنم بعد دوباره میذارم سرگاز ی مقدار روغن یا کره میریزم توش یکساعت قشنگ مرتب هم میزنم.حلیم اماده است
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
عه گوشت یادم رفت قبلش سینه مرغ یا بوقلمون ریش ریش میکنم یکساعت آخر میریزم توش
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
گندم رو با آسیاب خورد کن و با برنج و عدس بزار بپزه. گوشت چرخ کرده رو با پیاز فراوون حسابی سرخ کن. ادویه جات و باهاشون سرخ کن و بعدم بریز روی گندم و برنج و عدست که تقریبا پخته. زعفران دم کرده رو هم بریز روش البته من گاهی بادمجون سرخ کرده هم له میکنم میریزم روش و بعد از اینکه ۳ ساعت با شعله کم پخت با گوشتکوب برقی حسابی له میکنم. بی نهایت خوشمزس😊😊😊
وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰ من میتونمممممم😍😍