2777
2789
عنوان

چسبندگی متوسط

302 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها. توروخدا جواب منم بدید منم ی لولم تازگی‌ها هیدرو شده کف لگنم چسبندگی متوسط داره لوله راستمم چسبندگی متوسط داره دوبار ای وی اف کردم چهارده سال نازایی دارم ب نطرتون از دکتر گوگل نتیجه میگیرم. چند سالشه. چطوری وقت بگیرم ازش. توروخدا راهنمنایی کنید ثواب داره

چرا دارو گیاهی استفاده نمیکنی

چی استفاده کنم نمیدونم پیش کی برم. فقط دوست ندارم باز عمل کنم و ای وی اف. داروها اذیتم میکنه افسردگی میگیرم هربار بعد از مصرف داروها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی استفاده کنم نمیدونم پیش کی برم. فقط دوست ندارم باز عمل کنم و ای وی اف. داروها اذیتم میکنه افسردگی ...

کجا زندگی میکنی عزیزم اگه قم هستی حتما برو پیش دکتر روازاده خیلی دکتر خوبیه 

تهران هستم گلم. شمارشو لطف میکنی. ینی چسبندگی برطرف میشه

عزیزم من کیست تخمدان داشتم خیلی بزرگ بود باید عمل میکردم رفتم پیشش کیستم آب شد

من مشهد رفتم پیش یکی از شاگردای دکتر روازاده شماره خودشو ندارم 

اگه بخوای زنگ بزنی تلفنی هم کارتو راه میندازن ولی خب حضوری بری خیلی بهتره 

عزیزم من کیست تخمدان داشتم خیلی بزرگ بود باید عمل میکردم رفتم پیشش کیستم آب شد من مشهد رفتم پیش یکی ...

خب شماره شاگردش و لطف میکنی فقط چسبندگیم برطرف بشه منم باردار میشم چون همسرم سالمه