2777
2789

من و شوهرم یه ۲۰ روزی میشه قهریم ، سر اینکه منو هیچ جا نمی بره ولی تا ارایشگاه عمه اش رو هم می بره ، من هم همه حرفایی که تو دلم بود بهش گفتم و وسایلامم جمع کردم زنگ زدم داداشم بیاد دنبالم ، اومد ولی منو نبرد ، زنگ زدم بابام بیاد چون جلو در و همسایه خجالت می کشیدم اگه منو با چمدون ببینن ، اون هم اومد یه کم نصیحت کرد رفت ، موندم تو خونه یکی دو روز هم آشپزی رو تعطیل کردم بعد دو روز فقط برای خودم غذا پختم ، بعدش از خر شیطون اومد پایین ولی شوهرم دیگه از غذا نمی خورد ، از خونه ننه اش غذا میاره ، این وسط ها دندونش هم درد میکرد و رفتش پر کرد ، سر درد هم مدام داشت ، دیشب هم یکی از دندون هاش رو پر کرد ، هم سردرد داشت هم اسهال گرفته ، من هم می دونستم چشمش غذا رو گرفته و مریض شده ولی منتظر بودم اون پیش قدم شه که نشد ، حداقل بفهمه دقیقا همین کار رو با روح و روان من میکنه ، امروز براش غذا کشیدم ، گفت برو به جهنم از جلو چشام دور شو ، می زنم دندوندهات بره تو شکمت ، بعد یه ماه الان میایی ، گفتم بزن ولی غذات رو بخور ، نخورد رفت از خونه مامانش سیب زمینی اب پز اورد خورد ، این وسط ترسوندمش ، حالا نمی دونم اثر کرده یا نه ، به نظرتون باز پیش قدم بشم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يا كوتاه بيا

يا كوتاه نيا

شل كن سفت كن در نيار

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

منم اگر بودم صد سال دیگه هم نمیخوردم

این چه وضع تنبیه کردنه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
خیلی شرایط سختی دارم ، اینجوری نگو ، ۷ ساله بیکاره ، با مادرشوهرم هم تو یه ساختمونم

خب الان این راهشه؟ درست برخورد جدی کن بره سر کار .اینجوری فایده نداره که. 

آره از خودت دورش نکن برو واس آشتی اما ن تاحدی ک غرورتو بشکونه اگ اینبارم حرف بدی زدبیخیالشو تاخودش پ ...

نه ، دیگه هیچ وقت اشتی نمیکنه ، اخلاقش رو می دونم ، حداقل بترسونمش که مریض نشه