2777
2789
عنوان

چارتا خوش سلیقه بیاد😌😌

248 بازدید | 23 پست

سلام 

عقد و عروسی داییمه

تو دوتا روز جدا هستن البته. 

ی دونه دایی دارم و خیلیییی عزیزه برام. 

میخام بترکونم😃بگین چی بخرم بنظرتون؟؟ 

لباس زیاد دارم که تا بحال نپوشیدم یا ی بار پوشیدم اما میخام یع چیز شیک تر و جدید تر داشته باشم. 

برا عقد چی بپوشم برا عروسی چی بپوشم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جون تاپیک خانوما توروخدا به دادم برسینم رو گزارش میزنی؟!! 

وزن فعلی 82👈هدف اول 75👈هدف دوم👈70👈هدف سوم 65👈هدف چهارم 60،خیییلی تلاش کردم دکتررفتم توخونه رژیم گرفتم تاحالا نشده.... ولی عیب نداره ازاین ب بعد میتونم چون خیییلی اذیت میشم توهرشرایطی... من مییییتوووونم💪💖
زدم 

مرسی عزییییزم

وزن فعلی 82👈هدف اول 75👈هدف دوم👈70👈هدف سوم 65👈هدف چهارم 60،خیییلی تلاش کردم دکتررفتم توخونه رژیم گرفتم تاحالا نشده.... ولی عیب نداره ازاین ب بعد میتونم چون خیییلی اذیت میشم توهرشرایطی... من مییییتوووونم💪💖
نه منظورم عکس لباس مورد علاقه آن بود مثلا چه سبکی دوست داری

اها من چون پاهام کشیده س لباسای کوتاه بهم خیلی میاد

لباس بلند ی بار پوشیدم فقط 

نمیدونم حالا 

منم میزنم برات

عزیزم اون پاک شدبی زحمت تاپیک خانوما راهنمایی لطفأ گزارش بزن

منم دعوت کن😐

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝