2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

62 بازدید | 12 پست

با خواهر شوهرم که ازم کوچیکتر وبرای عروسیش خیلی دوندگی و خرج کردم  دو ساله قهرم نه خودش نه شوهرش باهام حرف نمی زنن فقط به شوهرم یه سلام خیلی سنگین میکنن امروز پدرشوهرش فوت کرده نمیدونم چیکار کنم برم ختم یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره برو .به قول قدیمیا مرده کارخودشو میکنه زنده کارخودشو .ننیدونم ربطی داره یا نه ولی به ذهنم رسید گفتم بگم.ولی برو

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
شوهرت میره؟ ببین چی میگه؟ اگه گفت بیا . برو. اگه نه اصلا به روت نیار.

شوهرم میره ولی هیچی نگفت واسه رفتنم آخه خیلی تو جمع بهمون بی محلی کردن و جو گیر شدن واسه همین شوهرم اصراری به رفتنم نداره 

شما خیلی شیک و مجلسی برید ختم بهشون رسیدید هم یه سلام بدید و تسلیت بگید بعدشم بیاید خونتون والا سخت ...

کاش اینقدر راحت بود کاش ...خودمم دلم به رفتنه ولی یاد کارایی که براش کردم و کارایی که کرد میفتم مردد میشم