2777
2789
عنوان

چجوری میگید همسرم اجازه نداد?

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو شرایطم جور نیست...

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

کار غیر منتظره پیش اومده مجبورم که بهش برسم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

اگر با فامیلای شوهرم باشه قرارمون، میگم که شوهرم نذاشته تا ابروش بره. اگر خودم باشه یا دوستام، بهونه میارم. سرم درد میکنه، تصادف کردیم حوصله ندارم، مهمون میاد. این چیزا 

دنیام بچه هام 🥰  

شرایطی پیش اومد نتونستم بیام انشاا. دفه بعد بدون توضیح اضافه

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

خب وقتی میدونستید که بخار دوری راه ممکنه همسرتون اجازه ندن بهتر بود از اول قرار نذارید

الان هم بگید راه دوره امکانش نیست بیام دروغ هم نیست توضیح اضافه ای هم نیاز نیست 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

سلام دوستان اگر کسی درامد اینترنتی خواست من در خدمتم رایگان توضیح میدم بهتون خودم پانزده روز گذشته با هفتصد تومان برداشت داشتم هر کسی خواست به این ایدی در تل پیام بده

sabam13708

این بار با شماره ی دوست پسرم اومدم😐😒😕😐

این قضیه فرق میکنه چون راه شما دوره شوهرتون حق داره نزاره تنها برید مثل ۹۹ درصد مردهای دیگه مگر اینکه واجب باشه مثل خونه پدر مادر اگه شهرستان باشه 

خیلی رک بگو راه دوره شوهرم نزاشت بگو عادت ندارم راه دور تنها برم شوهرم و خانوادم نگرانم میشن

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤