2777
2789

سلام دوستان اگر کسی درامد اینترنتی خواست من در خدمتم رایگان توضیح میدم بهتون خودم پانزده روز گذشته با هفتصد تومان برداشت داشتم هر کسی خواست به این ایدی در تل پیام بده

sabam13708

این بار با شماره ی دوست پسرم اومدم😐😒😕😐
رابطه دارین؟ یا اصن چه بی تفاوتی ای؟ 

آره رابطه داریم هفته ایی یه بار دو هفته ایی یه بار

اینکه منو ناراحت میکنه و براش مهم نیست و گله هم کنم میگه لابد مقصر بودی  از دلم در نمیاره خونه مامانم اینا نمیاد فامیلا ک دیگه پیشکش

اجازه ندارم کسی دعوت کنم پدر مادرم یه ساله دعوت نکردم

دعوت کسی قبول نمیکنه همه حرفهارو به خودش میگیره و از این و اون کینه میگیره بخاطر حرفاشون

و دعواشو با من میکنه

اعصاب نداره حوصله نداره

نباید رو حرفش حرف بیاری

نمیزاره دانشگاه برم

نمیزاره تنها جایی برم

خوبه یا بازم بگم؟؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره رابطه داریم هفته ایی یه بار دو هفته ایی یه بار اینکه منو ناراحت میکنه و براش مهم نیست و گله هم ...

یا خدا اینو چطور تحمل میکنی ..یکی دوبار باهاش دعوای اساسی کنی بری خونه بابات عقلش سر جاش میاد .مگه برده گرفته

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
سلام دوستان اگر کسی درامد اینترنتی خواست من در خدمتم رایگان توضیح میدم بهتون خودم پانزده روز گذشته ب ...

عزیزم کار تایپ میکنی؟

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍
چيكارا ميكردي؟

به خودم بها میدادم،اگر ته ته دلم ازش دل خوشی نداشتم دیگه خودمو الافش نمیکردم،اونهمه پخمگی اونهمه کوتاه اومدن،اونهمه تحمل ،،،،،دیگه اونجوری نمیکردم،اگه جواب نمیداد،جدا میشدم

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
دیگه چکار کنم😔 نه خیلی لجبازه غده میگه اگه رفتی عمرا اگه دنبالت بیام

خب نیاد ب درک ..حیف عمر و جونیت ک ب پای همچین ادمی بزاری مگه تو چقد فرصت داری برا جوونی کردن مگه چندسالته 

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین