2777
2789
عنوان

بارداری مولار

229 بازدید | 5 پست

مامانا سلام💕

اومدم شرایطم بگم ببینم میتونین کمکم کنین...خیلی داغون...

من آخرین پریودم برای 19 شهریور بوده...همیشه هم پریودم منظم بوده...ولی بیبی میزدم منفی میشد و آزمایشم منفی بود تا 6-7 آبان...دیگه دکتر برام دوتا آمپول پروژسترون تجویز کردن که پری بشم تا ده روز ولی نشدم...برامم سونو شکمی نوشتن که ببینن کیست نداشته باشم...منم چند روز بعد بیبی زدم و مثبت شد...رفتم سونو گفتن همه چی خوبه و کیست ندارم و مایع مختصری دیده شد...به دکتر گفتم.برام دوتا آزمایش بتا با فاصله ی 48 ساعت نوشتن ببینن عددش چنده و چقدر بالا میاد که اولی 1400 بود و دومی 6130...برام یه سو نو واژینال هم نوشتن که اونم که انجام دادم گفتن که همه چی خوبه فقط"یه کانون کیستیک به قطر 4,3 میلی متر فاقد پل جنینی و fhr مشاهده شد و اطراف آن خونریزی دیده شد" اینو با جواب آزمایشم دیروز به دکترم نشون دآدم و گفتن که مشکوکی به بارداری مولار چون با این عدد بتا باید قلب جنین مشخص میشد...حالا برام دوباره یه سو نو واژینال دیگه و آزمایش بتا نوشتن که برم و ببینم چقد دیگه عودش بالا اومده.فردا میخوام برم.

ببخشید پر حرفی کردم فقط خواستم بگم که ممکنه دکتر اشتباه کنه؟؟مثلا زود باشه هنوز و لقاح دیر شکل گرفته باشه؟؟

یا اصلا واقعا بتام بالاست؟من چون تاریخ پریودم مشنص نیست نمیتونم حساب کنم چند وقتمه...

و این که اصلا لکه بینی ندارم...حالت تهوع و درد غیر معمولی هم ندارم...فقط سینه هام سفت و دردناک شدن و هر از گاهی زیر دلم تیر میکشه...همین...نظر شما چیه؟.خیلی حالم بده خانوما😞

کانون کیستیک؟ یعنی ساک در کار نبود؟ ان شاالله که بارداریت سالم باشه, ولی برای اطمینان دوباره سونو بده خیالت راحت شه. 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.