مامانا سلام💕
اومدم شرایطم بگم ببینم میتونین کمکم کنین...خیلی داغون...
من آخرین پریودم برای 19 شهریور بوده...همیشه هم پریودم منظم بوده...ولی بیبی میزدم منفی میشد و آزمایشم منفی بود تا 6-7 آبان...دیگه دکتر برام دوتا آمپول پروژسترون تجویز کردن که پری بشم تا ده روز ولی نشدم...برامم سونو شکمی نوشتن که ببینن کیست نداشته باشم...منم چند روز بعد بیبی زدم و مثبت شد...رفتم سونو گفتن همه چی خوبه و کیست ندارم و مایع مختصری دیده شد...به دکتر گفتم.برام دوتا آزمایش بتا با فاصله ی 48 ساعت نوشتن ببینن عددش چنده و چقدر بالا میاد که اولی 1400 بود و دومی 6130...برام یه سو نو واژینال هم نوشتن که اونم که انجام دادم گفتن که همه چی خوبه فقط"یه کانون کیستیک به قطر 4,3 میلی متر فاقد پل جنینی و fhr مشاهده شد و اطراف آن خونریزی دیده شد" اینو با جواب آزمایشم دیروز به دکترم نشون دآدم و گفتن که مشکوکی به بارداری مولار چون با این عدد بتا باید قلب جنین مشخص میشد...حالا برام دوباره یه سو نو واژینال دیگه و آزمایش بتا نوشتن که برم و ببینم چقد دیگه عودش بالا اومده.فردا میخوام برم.
ببخشید پر حرفی کردم فقط خواستم بگم که ممکنه دکتر اشتباه کنه؟؟مثلا زود باشه هنوز و لقاح دیر شکل گرفته باشه؟؟
یا اصلا واقعا بتام بالاست؟من چون تاریخ پریودم مشنص نیست نمیتونم حساب کنم چند وقتمه...
و این که اصلا لکه بینی ندارم...حالت تهوع و درد غیر معمولی هم ندارم...فقط سینه هام سفت و دردناک شدن و هر از گاهی زیر دلم تیر میکشه...همین...نظر شما چیه؟.خیلی حالم بده خانوما😞