2777
2789
عنوان

گردن درد

581 بازدید | 12 پست

بچه ها گردنم و شانم گرفته چیکار کنم ☹هرکار میکنم خوب نمیشه☹یگید چیکار کنم لطفاا

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
احتمال داره بخاطر کمبود ویتامین دی باشه،  منم گرفتگی کتف و شانه داشتم، دکتر بهم ویتامین دی و کل ...

😢آمپول عضلانی نمیده که😭

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه الان گرفته ، کمپرس یخ بزار روش.

انقد نگه دار که یه جوری سر بشه.

تا ۲۴ ساعت میتونی تکرار کنی.

بعد ۲۴ ساعت گرما بزار.

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
اگه الان گرفته ، کمپرس یخ بزار روش. انقد نگه دار که یه جوری سر بشه. تا ۲۴ ساعت میتونی تکرار کنی. ...

😐کمپرس سرد؟؟!

نه، قرص و شربت داد از امپول میترسی.؟ 😂

😑عاااره 😑

😐کمپرس سرد؟؟!

نشنیدی؟

بله یخ زیاد تو پلاستیک فریزر بریز.که بدنت خیس نشه.

یا اگه بطری یخ آب معدنی داری بزار

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.
نشنیدی؟ بله یخ زیاد تو پلاستیک فریزر بریز.که بدنت خیس نشه. یا اگه بطری یخ آب معدنی داری بزار

😐نه کمپرس گرم میداشتم تاحالا ولی سرد نه

خیلی ممنون بابت راهنماییت

عزیزم سعی کن بشینی کتف ها تو از پشت بهم نزدیک کن تا ده بشمار ول کن، ده بار اینکارو انجام بده

بعد در همون حالت سعی کن غب غب بگیری و ول کنی

این تمرینا رو انجام بده یه مدت

بالشت زیاد نباید بلند باشه

با گوشی زیاد کار نکن

دراز بکش و سعی کن گودی گردنتو به تشک بچسبونی تا ده ثانیه بعد باز ول کنی

رو صندلی بشین و دستاتو از پشت بهم برسون و یکم نگهدار دوباره ول کن و تکرار کن

عزیزم سعی کن بشینی کتف ها تو از پشت بهم نزدیک کن تا ده بشمار ول کن، ده بار اینکارو انجام بده بعد در ...

مرسی

😐نه کمپرس گرم میداشتم تاحالا ولی سرد نه خیلی ممنون بابت راهنماییت

اشتباه خودمم سالهای سال همین بود.

برادرم مربی پرورش اندامه .خیلی به من میگفت قبول نمیکردم.

یه بار کتفم بدجور گرفت .به شدتی که گریه میکردم. مجبورم کرد یخ گذاشتم.به ساعت نرسید خوب شد.

بارها با گرم کردن چهار پنج روزم درد میکرد

امتحان کن ضرر نداره😋

عزیزم سعی کن بشینی کتف ها تو از پشت بهم نزدیک کن تا ده بشمار ول کن، ده بار اینکارو انجام بده بعد در ...

اینا خیلی خوبن برای تقویت گردن.

مواااافقم👌👍