دوستان کسی هست اینجا تو اطرافیانش کابینت ساز داشته باشه ما یک ماهه الافه یک کابینت سازیم کارمونو نصفه گذاشته نمیاد تموم کنه میشه ازش شکایت کرد؟
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم
ببین اتحادیه کابینت کاران خیلی پیگیره حتی برای هزار تومن بیشتر بگیرن میاد کار و چک میکنه قیمت میده.ت ...
قربونت میتونی شماره اتحادیه شونو به من بدی
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قربونت تهدیدش کردیم به شکایت اومد درست کرد البته ناقص یک جاش ولی بازم خوبه تموم شد اقلا ممنون