2777
2789
عنوان

6تا عروسی باهم داریم

217 بازدید | 20 پست

بچه ها من لباس دارم چون پارسال عروس شدم ولی خانواده شوهرم میگن باید بخرییبه چون اونایی ک عروسیشونه همه درجه 1هستن ولی نمیدونم چیکار کنم فقط برای عروسی خواهر شوهرم بخرم اونایی که دارم رو عروسی اونا شوهرمم نداره زیاد  یا یه لباس گرون و خوب بخرم عروسی همه بپوشم چون ادماش فرق میکنن میشه راه نماییم کنید؟؟😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برات تک بودن تو مجلس مهمه بخر وگرنه  نه 

من عروسی خواهرشوهرم لباس نگرفتم   فقطم همین یه خواهرشوهرو دارماااا    خودمم خواهربرادر ندارم  تازه موهامم نمخاستم رنگ کنم  دیگه  مجبور بودم آرایشگاه ارزونم رفتم

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
به دست شیک و گرون فقط واسه خواهر شوهرت بخر بقیه رو همونایی که داری و بپوش به مادرشوهرت بگو خب اصرا ...

خاله های شوهرم میگن اگر شوهرت نداشته باشه میریم سروقت مادرشوهرت بزات بخره اونا پشتمون حتی میگم شوهرم میگه نمیخرم میگن غلط کرده بایداومدیم بخره حتی مادرشوهرم