2777
2789

سلام و شب بخیر

دوستان من الان دو ماهه که سرکار میرم و دختر سه ساله و دختر شیش ماهخ خودم رو پیش پرستار گذاشتم خونه خودم

پرستار هم همسایمون هستش

اون اوایل چند بار گفتش که دختر بزذگم رو ببره مهد نزدیک خونه چند ساعتی اونجا باشه بعد از ظهرم بره دنبالش ما هم گفتیم تا عید نمیخوایم مهذ بزاریمش چون میره مریض میسه میاد دختر دیگه هم مریض میکنه

چند را روز بعد پیام داد که دخترمو برده مهد الانم اونجاست ما واقعا ناراحت شدیم به خصوص چون بدون اجازه ما این کارو کرده بود

شبش با شوهرم باهاش صحبت کردیم و گفتش که خیلی به من میگه با من بازی کن منم نمیتونم و نمیکشم گفتیم باشه هفته ای دو روز در حد دوساعت خودتون ببرین بیارینش ردش هفته ای دو روز روزی سه تا سه و نیم ساعت خودش میبرد مربی مهدم ساعت دو میاوردش

همون روزای اولم گیر داد که یکی از بچه ها همسایه بیاد باهاش بازی کنه که سرگرم باشه که ما هم مخالفت کردیم چون اصلا دوست نداشتیم کسی خونمون بیاد و بره

امروز به من پیام داد که که فلانی با مادرش صحبت کردم قرار شد روزا بیاد پیش دخترت با هم بازی منم خیلی ناراحت شدم و بهش پیام دادم شما نباید بدون هماهنگی اینکارو میکردید اونم زنگ زد و چند بار عوض معذرت خواهی گفت اگه نمیخواین من نیام

بعد از ظهرم همسرم باهاش صحبت کرد و گفت ما اگر لازم بود خودمون بهتون میگفتیم کسی بیاد یا نه بازم عذرخواهی نکرد و حالت قهر رفتش

حالا تروخدا به من بگید کار ما اشتباه بوده من باید فردا چه عکس العملی نشون بدم

اخراج

وسلام

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم مگه الکیه بچه رو دست هر کسی بدید و راحت از اشتباهاتش صرف نظر کنید ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ترتبیت بچه خیلی مهمههه من بودم آدم به این وا رفتگی و تنبلی رو رد میکردم بره...

نمیتونی کلا پرستار نگیری؟آدم دلش نمیاد تربیتشو بده دست یکی دگ غریبه😥آخی از نظر فکری خیلی درگیری نه؟؟؟

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند

بهش بگو بره گم شه مگه مجانب داره کار میکنه که طاقچه بالا میزاره بنی چی نمیتونم بازی کنم حال حوصله ندارم پس واسه چی اومده واسه همینکارا پول میگیره دیگه، این خیالش راحته که شما کسی جز اونو ندارید واسه نگهداری بچه هاتون اینجوری پررو شده