hadis6702 مدیر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 740 عنوان وای خیییلی باحالین خانومای نی نی سایت | مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 35 پست یعنی عاشقتوننم😂😂😂😂الان تاپیک ها رو دیدم همه مال خانم ها بود ته تهش 9 تا کامنت خورده ولی یه آقای الان تاپیک زد در عرض دو دقیقه کمتر 45 تا کامنت گذاشتینخدا قوت قهرمان خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم. 1398/08/19 | 00:36 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 شاید باورتون نشه اما من اصلا نگای اسم ها نمیکنم که کی مرده کی زن من زیاد فکز نمیکنم مردم اینجا باش ... منم توجه ب كاربرى نميكنم "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
hadis6702 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 740 شاید باورتون نشه اما من اصلا نگای اسم ها نمیکنم که کی مرده کی زن من زیاد فکز نمیکنم مردم اینجا باش ... میان میگم مادر زنم خیلیییی حسوده😂😂😂😂 خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.
gorbe_chakme_poosh عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 1413 کلا ما زنا ینجوریم مختص نی نی سایت نیست نه بابا تو اینستا هیچ جذابیتی ندارن واسشون ولی اینجا همه منتظرن یه کاربر مرد کامنت بدهسیل عظیم پاسخها و لایکا میاد سمتش 💙 به جـای پـاک کردن اشـکهـات،آدمهـایی که بـاعث گـریـهات میشنو پـاک کـن..💙
hadis6702 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 740 نه بابا تو اینستا هیچ جذابیتی ندارن واسشون ولی اینجا همه منتظرن یه کاربر مرد کامنت بده سیل عظیم پاس ... 😂😂😂😂والا منم نمیدونم خسته ام ... میشه دعا کنین برای حال دلم.
gorbe_chakme_poosh عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 1413 😂😂😂😂 والا منم نمیدونم 😂😂😂 💙 به جـای پـاک کردن اشـکهـات،آدمهـایی که بـاعث گـریـهات میشنو پـاک کـن..💙