2777
2789
عنوان

میشه بیاین....😭

87 بازدید | 18 پست

پسرم۶سالشه اعتماد بنفسش ب شدت پایینه و خجالتیه.نمیتونه تو پیش ارتباط برقرار کنه با هم سالاش یا مربیش.من چیکارکنم باهاش؟رفتارم چطور باشه..توروخدا راهنماییم کنین خیلی ناراحت ونگرانم.

هرگاه ارزش ها عوض میشوند،عوضی ها با ارزش میشوند👌👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم سر زبون دارم  دخترمم کپ خودم هست بیین معمولا کوچکتر ها ب بزرگترها نگاه میکنن

من خودمم آرومم ولی خجالتی نیستم پسرم خیلی خجالتیه

بله درست میگین باید ببرمش...😔

ی خانواده تو پارک بودن اون بچه ش دختر بود دخترش فوق خجالتی پدرومادر انقد ناراحت بودن گفتن تازه این خوب شده میبریم مشاوره درمانی

عزیزم خداروشکر مشکل خیلی حادی نیست خوب میشه ولی اگه درمانش نکنی خیلی بذ میشه من ی دوست داشتم همیشه آخر مینشست اصلا حرف نمیزد تمام کتبیاش عااااالی ولی شفاهی جواب نمیداد همیشه هم سرشو پایین مینداخت

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
ی خانواده تو پارک بودن اون بچه ش دختر بود دخترش فوق خجالتی پدرومادر انقد ناراحت بودن گفتن تازه این خ ...

وای 😪😱😥حتمامیبرمش

ببین تو ذوقش نزنید بزرگش کنید کادوبراش بگیر ودر کنارش مشاوره هم ببرش خوب میشه

مرسی از راهنماییتون❤❤❤❤

مرسی از راهنماییتون❤❤❤❤

فدات وقتی تو ذوق بچه بزنی تو جمع یا ایراد ازش بگیری اعتماد ب نفسش پایین میاد وخجالتی میشه مثلا شعر خوندن یادش بده تو جمع بگو پسرم ی شعر آماده کرده میخاد براتون بخونه قبلش هم بگو اگه قشنگ بخونی هدیه بهت میدم ی هدیه هم براش بگیر😚😚😚😚ازخدا میخام خوب خوب بشه دل شمام شاد شه

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
فدات وقتی تو ذوق بچه بزنی تو جمع یا ایراد ازش بگیری اعتماد ب نفسش پایین میاد وخجالتی میشه مثلا شعر خ ...

ممنون دعا کنین من خیلی نگرانم

پیشنهاد من بازی درمانی گروهی هست و اگر پول نداری  اینکه کتاب های مخصوص بازی والدین و کودک رو بگیر اقوام امدن به جای اینکه بشینی پیششون بچه هاشونو تو یه اتاق جمع کن و بازی گروهی بکنید...تو بازی بهش مسولیت بده مثلا بگو شما سه تا یک تیم و اون یکی یک تیم....بعد یک چیزی نشون بده پنهان کن مسئول تیم باید بدون اشاره مستقیم کمک کنه اعضا تیم پیداش کنن حالا اشاره مستقیم هم کرد اشکال نداره صرفا مشارکت بچه تان مهمه ...از این بازی ها که میشه بچه تان رهبر بشه زیاده....سعی کن تلویزیون براش کمتر بزاری و اینکه تنها نمونی خونه با بجه و بیزون رفتی بزاری کارهای ساده رو اون انجام بده مثلا قبل سوار ماشین شدن پول بهش بده بگو ماشین سوار شدیم کرایه رو تو بده مرد کوچولوی من

تخصص در زوج درمانی.مشاوره ازدواج.مشاوره پیش از ازدواج