2777
2789
عنوان

جلوگیری و بارداری

377 بازدید | 51 پست

سلام خانوما کیا اینجا با جلوگیری طبیعی باردارشدن میشه بیاین من دوماهه ک سقط داشتم و شنیدم میگن بعد سقط رحم خیلی امادس زود باردار میشیم بعد جلوگیری هم داشتم طبیعی البته دفه پیش ک بارداربودم ۲ روزا دلدرد داشتم اولش کل شکمم انگار گرفته بود بعدش زیر شکمم فقط تیر میکشید امروزم چندساعته از عصر کل شکمم گرفته مثه اون ماه شدم ینی براچی اینجوری شدم من جلوگیری داشتم اخه کمردردم هستم😐😐😐علایم بارداریا مثه همه؟یه چیز دیگم اینکه ده روز دیگه باید پریود بشم و ترشح ابکی دارم چندروز پیش ترشحم مثه سفیده تخم مرع بود غلیظ و چسپناک بنظرتون چیشده😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه سوال از شما دارم خودش سقط شد یاخودتون سقط کردین

معنی کاربریمو نپرسین که خودمم نمیدونم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هرچی زدم بود یهو این اسم ثبت شد🥴🥴🥴🥴🥴

چ جراتی ک طبیعی جلوگیری میکنی منکه باکان دوم باردارشدم وچون عقدبودم اورژانسی خوردم و....سقط نشدوکلی بدبختی کشیدم تارفت

واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات لطف کنیدممنون همتون😘

من با روش طبیعی حامله شدم واین شرایطی که گفتین کلا داشتم بعد سقط یه هفته طول میکشه که رحم به خودش میاد وباز تخمک ازاد میکنهههه

معنی کاربریمو نپرسین که خودمم نمیدونم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هرچی زدم بود یهو این اسم ثبت شد🥴🥴🥴🥴🥴
چ جراتی ک طبیعی جلوگیری میکنی منکه باکان دوم باردارشدم وچون عقدبودم اورژانسی خوردم و....سقط نشدوکلی ...

😲😲😲هر جور بود میخواست دنیا بیاد

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕
من با طبیعی باردار شدم.با اینکه قرص اورژانسی هم خوردم.اون ترشحات تخمک گذاری.هنوز زوده برای علائم یعد ...

دکترم ب من گفت ۱۲ تا ۱۶ پریودیم تخمک گداریم الان روز ۲۲ هستم فک گنم تقریبا

چ جراتی ک طبیعی جلوگیری میکنی منکه باکان دوم باردارشدم وچون عقدبودم اورژانسی خوردم و....سقط نشدوکلی ...

سقطش کردی