2777
2789
عنوان

خواب دوست مُردمو دیدم😢

172 بازدید | 15 پست

دو سال پیش دوستم در اثر ایست قلبی فوت میکنه بدترین شوکی که برای ما وارد شد. دیشب هم خواب دیدم امده پیشم به من گفت آرزو خوبی رفیق قدیمی من؟ راستی تو مگه نمیدونی من اینجا تنها غریب بی کسم دیگه نمی خوای به من سر بزنی ؟ بعد از خواب پریدم دیگه چیزی یادم نیسد 😢😢😢😢 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب دعا و خیرات ونماز نیاز داره

خوشبحالش

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

خدا رحمتش کنه، منم یه دوست داشتم دو سال قبل تودخواب فوت کرد😞😞😞هروقت یادش میافتم بغض گلومو میگیره چرا اون همه خوشگلی و خنده رویی رفته زیر خاک. منم شب قدر خوابشو دیدم . البته هیچ حرفی نزد فقط بهم نگاه کرد

منم یکبار خواب دیدم روی حیاط خونه مونم دایی م که جون بود فوت کرده با قیافه وحشتناک ویه کاسه سیاع سیاه از رو دیوار پرید پایین گفت کمکم کنید هیچ چیز ندارم....منم فک کنم۱۰هزار صلوات براش فرستادم...هرشب هم ایه الکرسی