پریسا_ام مدیر عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 541 عنوان بیاید عکس بازی اول خودم | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 20 پست از چشاتون یا هرجایی که دوس دارید بزارید پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه تولد خدا برای پسرم بود❤ خدا جوووونم مرسی❤ 1398/08/18 | 20:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریسا_ام مدیر استارتر عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 541 وویی اررره 😍😍یه مدته نخوندمشدلم تنگ شده پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه تولد خدا برای پسرم بود❤ خدا جوووونم مرسی❤
پریسا_ام مدیر استارتر عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 541 من بذارم برم بیزا پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه تولد خدا برای پسرم بود❤ خدا جوووونم مرسی❤
77_rozgol عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 30950 😍😍یه مدته نخوندمشدلم تنگ شده من ۷ ساله میخونم یکسره جدیدنم که عالی شده تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته لبخند بزن دوستم :)
پریسا_ام مدیر استارتر عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 541 من ۷ ساله میخونم یکسره جدیدنم که عالی شده من۴ساله باهاشم پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه تولد خدا برای پسرم بود❤ خدا جوووونم مرسی❤
پریسا_ام مدیر استارتر عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 541 اووووف لعنتیه جذاب پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه تولد خدا برای پسرم بود❤ خدا جوووونم مرسی❤