2777
2789
چی بگم اجی😔من عشقم تازه سرباز شده..تااااازهههههه اول راهیم ک بخایم به همدیگه برسیم اولم راه سختی رو ...

درخواست دوستیتو قبول کردما ولی قسمت پیامام باز نمیشه نمیدونم چرا.....عشق اگر عشق است اسان ندارد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چندوقته شدیدا دلم پره ازشون هیچوقتم صدام درنیومده من خودم ارومم شوهرم شلوغ بوده ب من مربوط ...

باید برید مشاور ظاهرا خیلی طرز فکر بدی داره خب اخه بچه چه گناهی کرده اینجوری بار بیاد تازه لجبازی ام میکنه با شما دیگه بدتر طفلی بچه  

واقعا چندوقته شدیدا دلم پره ازشون هیچوقتم صدام درنیومده من خودم ارومم شوهرم شلوغ بوده ب من مربوط ...

کی میکفت آرزومه قلیون و قمه بگیره دستش؟

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
باید برید مشاور ظاهرا خیلی طرز فکر بدی داره خب اخه بچه چه گناهی کرده اینجوری بار بیاد تازه لجبازی ام ...

شوهرم نه ها مادرشوهرمه

چندسری بهش گفتم 

با مادرشوهرم برم مشاوره؟

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن
کی میکفت آرزومه قلیون و قمه بگیره دستش؟

مادرشوهرم پسرمو میگفت

چون شوهرم قمه میزد مشروب میخورد قلیون میکشه

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن
وای خداروشکر فک کردم شوهرتو میگی...مادرشوهر با ادم پامیشه بیاد مشاور اخه    مگه از اون موج ...

الان گفتم ک بحث حسادت افتاده وسط

میخام دوری کنم‌شوهرم هرشب میبرتمون اونجا  البته فعلا قهرن

مادرشوهرم پسرمو میگفت چون شوهرم قمه میزد مشروب میخورد قلیون میکشه

خیر نبینی پ چیکار بچه داری، بگو خودت خوب کاری کردی ک گذاشتی بچه ات قمه بگیره

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
الان گفتم ک بحث حسادت افتاده وسط میخام دوری کنم‌شوهرم هرشب میبرتمون اونجا  البته فعلا قهرن

خب شما اروم تو یه زمان مناسب باهاش حرف بزن بگو که نمیخوای بری اونجا حس بدی داری و از اینده ی بچه بگو براش از ارزوهای قشنگ برا بچتون

خیر نبینی پ چیکار بچه داری، بگو خودت خوب کاری کردی ک گذاشتی بچه ات قمه بگیره

همون دیگه چندبار اینجوری دلم شکسته ایچی نگفتم بهشون.دوسه بار شنیدم‌ب شوهرم میگن زنت یادت میده باز خندیدم   چندوقت پیشم ب پسرم میگفت خواهرتو بزن پسرم ۳ سالس دخترم ۱۵ ماهه