2777
2789
عنوان

دلتون میخواد چی باشید😐😂چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 29 پست
من دلم میخواد قابلیت نامرئی شدن داشتم😂 دهن خیلیا رو سرویس میکردماااا😂😂😂😂

😐😂عجب

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم می‌خواهد گوشی معاینه پزشکی ای باشم که ضربان قلب تورا می سنجد.  ( از یه کنکوری که عشق پزشکی ...

انشأالله به عشقت برسی😐😂

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
فرنچ ناخن یک خانم زیبا باشم

😐😐😐😐

😑😑😑😑

😥😥😥😥

😨😨😨😨

😰😰😰😰

🤢🤢🤢🤢

🤮🤮🤮🤮

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
یه خرگوش شاد تو یجنگل پر غذا کنار یه ابشار🙂🤩😊😋

آخی گوگولی  نمیدونم چرا تپل و شکمو تصورت کردم

آخی گوگولی    نمیدونم چرا تپل و شکمو تصورت کردم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣شکمو هستم ولی چاق نیستم🤣

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
متاهلم 😶

منظورم پزشکیِ  

🤣🤣🤣🤣🤣🤣شکمو هستم ولی چاق نیستم🤣

اوک😐😂

دلم میخاد یک عددد لاغر و مانکنه خوش هیکل باشم که هیچ تکون نخوره

سخته خخ

من نمیخوام یه شیء یا پرنده یا هرچیز غیرممکنی باشم 

دلم میخواد یه آدم خیلی موفق باشم اونقدر که موفقیتم مثل سیلی بخوره تو صورت همه اونایی که به ظاهر باهام خوبن ولی باطنشون از دشمن بدترن

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.