2777
2789
عنوان

اونایی ک نماز نمیخونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 88 پست
عزیزم شما نماز میخونی حجابت هم کامل رعایت میکنی من مثلا  میخوام شروع کنم به خوندن نمیخوام حجاب ...

اخه کی گفته نماز و حجاب باهمن?

هر چند از اثار نماز بعدا خودت دلت حجاب خواهد خواست نه اینکه مجبور باشی

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام میخونه مامانم میخونه بازم هشتمون گرو نوهمونه کووووو برکت 

فقط چون نماز میخونن اینطوریه? 

خیلی چیزا درگیره عزیز

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
چرا نمیتونی حجاب کامل داشته باشی؟! نماز ک زیاد طول نمیکشه همون چند دقیقه رو نمیتونی با حجاب باشی!!

موقع نماز منظورم نیست کلا 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

خدا انقد رحمان و رحیمه واسه یه نماز نخوندن بنده خوبشو اینجوری زجر نمیده دوست عزیز

هرکس نماز نخونه ولی آدم خوبی باشه سزاوار این همه عذابی که گفتی نیست. 

هستن کسایی که نماز میخونن ولی گندی نیست که بالا نیاورده باشن

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
تا ۴ماه پیش میخوندم ولی الان دلم گرفته از خدا نمیخونم...چرا خدا نباید خواهرم رو شفا بده پس معجزه خدا ...

داری با خدا معامله میکنی?

اخه کی گفته نماز و حجاب باهمن? هر چند از اثار نماز بعدا خودت دلت حجاب خواهد خواست نه اینکه مجبور با ...

آهان  البته خیلی بی حجاب هم نیستم ولی قدری از موهام که بیرونه  ناراحتم میکنه

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
خدا انقد رحمان و رحیمه واسه یه نماز نخوندن بنده خوبشو اینجوری زجر نمیده دوست عزیز هرکس نماز نخونه و ...

نماز از واجباته 

خودشم قرار نیس هر کسی خم و راست میشه رو نمازخون بدونیم 

نماز از منکر و زشتی باز میداره 

پس اونا نماز نمیخوندن

درضمن با این متنت جای اینکه کسی رو به نماز خوندن ترغیب کنی بیشتر از دین زده میکنی 

پر از خشونت و عذاب و زجر

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
آهان  البته خیلی بی حجاب هم نیستم ولی قدری از موهام که بیرونه  ناراحتم میکنه

شما نمازتو بخون رابطه با خدا بگیر 

اصلا با اجبار نمیشه گفت باید حجاب داشته باشی 

اون رو اگه خدا بخواد یه جوری خودش ب دلت میندازه

داری با خدا معامله میکنی?

نمیدونم اسمش هر چی که هس...تا بحال هیچی از خدا نخواستم بابت هرچی که داده ونداده گفتم خدایا شکرت ولی خواهرم همه جوووونمه نمیتونم ی ثانیه غمش رو ببینم

درضمن با این متنت جای اینکه کسی رو به نماز خوندن ترغیب کنی بیشتر از دین زده میکنی  پر از خشونت ...

حرف من نبود حدیث بود درضمن من خواستم یه تلنگر باشه

نمیدونم اسمش هر چی که هس...تا بحال هیچی از خدا نخواستم بابت هرچی که داده ونداده گفتم خدایا شکرت ولی ...

ان شالله ک شفا پیدا میکنن 

شاید اینم یه مدل امتحان شماست باید صبر کنی 

نماز خوندن ربطی به برکت نداره

برکت فقط مربوط ب پول اینا نمیشه همین عمر ما برکت نداشته باشه یه موقع چشم باز میکنیم میبینیم عمرمون رفته هیچ کاری هم نکردیم