2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون من مریضم؟؟؟😳😟شما باشین حسودی نمیکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 38 پست
بخدا حالمو بهم زد اصن فکرم درگیر شد

ولش کن ارزش فکرکردنم نداره اصلا ...هرکی یه اخلاقی داره اینی که تومیگی اگه بی تفاوت باشی بده ولی متاسفانه این چیزتاالان خیلی عادی شده 

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من بدم میاد اگه ببینم میکشمش اصلا دوستم باعث شد مشکوک شدم میگم نکنه میبینه و پاک میکنه😳اصن وسوا ...

نه بابا وسواس نباش دوستت خودش مریض هست من بودم با اون دوس رفت آمد نمیکردم اون از اخلاقش نشون داده چه آدمی هست 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
من با شوهرم دو تایی فیلمهای صحنه دار میبینیم ولی فیلم پو رن اصلا. فیلمهای خارجی بدون سانسور این چیزا ...

منم منظورم فیلم پو رن بود

و اما پائیز با تـو رنگِ دیگری گرفت🧡🍁🍂
ولش کن ارزش فکرکردنم نداره اصلا ...هرکی یه اخلاقی داره اینی که تومیگی اگه بی تفاوت باشی بده ولی متاس ...

خیلی زیاد عادی شده من خیلی ناراحتم واقعا اصن دوس ندارم تو این دنیا زندگی کنم

فیلم پو رن فرق داره با فیلم معمولی که توش چهارتا صحنه داره

کسایی که پو رن میبینن یکم از لحاظ روحی مشکل دارن

ولی تماااااام فیلمهای عادی خارجی حتما حداقل دکتاصحنه ی بوس و بغل داره ولی هبچکدوم مثل پو رن نیستن

نه بابا وسواس نباش دوستت خودش مریض هست من بودم با اون دوس رفت آمد نمیکردم اون از اخلاقش نشون داده چه ...

آره واقعا مریضه...رفت آمد نداریم همکلاسی قدیمیم هست گاهی چت میکنیم فقط

فیلم پو رن فرق داره با فیلم معمولی که توش چهارتا صحنه داره کسایی که پو رن میبینن یکم از لحاظ روحی م ...

میدونم عزیزم منم منظورم به همونا بود🥺

آره واقعا مریضه...رفت آمد نداریم همکلاسی قدیمیم هست گاهی چت میکنیم فقط

ولش هم چت هم نکن از دوستت چندشم شد ببخشید البته🤢

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
خیلی زیاد عادی شده من خیلی ناراحتم واقعا اصن دوس ندارم تو این دنیا زندگی کنم

اره واقعا اصن فک کردن به این چیزام ازاردهندس منم خیلی حساسم همش دعامیکنم سمت این چیزانرم خداخودش عاقبت هممونوبخیرکنه

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

نه شما مریض هستید

نه دوستتون مریضه

فقط هر دو نفرتون دارید از زوایای مختلف نگاه میکنید و هر کدوم کاری رو که دوست دارید انجام میدین

یکی مثل شما حساسه روی این فیلم ها .. یکی مثل من نیست

همین 😊

ولش هم چت هم نکن از دوستت چندشم شد ببخشید البته🤢

خیلی ناراحت شدم از دسش وقتی بهم گف ذهنت مریضه بهشم گفتم گف شوخی کردم منم دیه جوابشو ندادم...خواهش میکنم گلم🌷

اره واقعا اصن فک کردن به این چیزام ازاردهندس منم خیلی حساسم همش دعامیکنم سمت این چیزانرم خداخودش عاق ...

💛💛💛