2777
2789
اگر میتونی برگردین و زندگی کنین. اگر نه ، تمومش کنین ، به خودت ظلم نکن. میشی یکی عین من. ما روز د ...

اره لزومی نداره بعدطلاق بازهم باهم درارتباط باشن پس طلاق گرفتن برا چی؟؟اگه میخواستن باهم باشن پس چرا طلاق گرفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی -اتفاقا امروز داشت ازم قول میگرفت بازم بعد جدایی ارتباط داشته باشیم باهم

نه این کارو به هیج عنوان با خودتون و ایشون نکین ،با اینکه به شدت سخته ولی یه تصمیم قاطع بگیریت و اگر تصمیمتون به جدایی شد همه جوره ارتباطتونو قطع کنین به احساستون فرصت بدین این جدایی رو درک کنه و خودشو بسازه ..طلاق مکروه ترین حلال خداست من اصلا پیشنهاد طلاق نمیدم وی کاهی بهترین تصمیم ممکنه همین باشه 

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸
من اگه بخام برگردم باید با هیچکس رفت امد نکنم خودمون دوتا باشیم تک و تنها

به مرور درست میشه ، ببین اگر خودش هم میخواد کمکش کن ترک کنه.

داستان منو بخون.

همس سابق من الان ترک کرده

معتقد شده

اصلاح شده

هنوز ازدواج نکرده ، خواهر کوجکش عاشقم بود گاهی بم زنگ میزنه ، میگه داداشم میگه ببینم قسمتم کی میشه.

این جمله شده ملک عذاب من و دارم میمیرم.

به خودم میگم خاک بر سرت جازدی ، نموندی کمکش کنی، حالا یکی دیگه جایگزین میشه . با موقعیت سالم و جدیدش

🌺بر محمّد وآل محمّد صلوات🌺
به مرور درست میشه ، ببین اگر خودش هم میخواد کمکش کن ترک کنه. داستان منو بخون. همس سابق من الان ترک ...

تو ازدواج کردی؟

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟
من گفتم خانوادش بعد عروسی دیگه زیاد مهم نیستن ولی متادونشو چه کنم

آها عروسی نکردی هنوز ؟چیزی نشده ک پس

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
فرقی نداره بلاخره من مطلقه محسوب میشم

ن داری تو عقد جدا میشی بعدم مطلقه چیه دیگه آدم ک هستی

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.