2777
2789

بچه ها سلام.  من بچم شیش هفت ماهشه.  یه مدته شیرم خییییلی کم شده.  چیکارا کنم و چیا بخورم که بهترشه ؟  اخه حساسیت به لبنیاتم داره نمیتونم فعلن شیرخشک بدم 😩

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....

آبگوشت 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از عطاری شیر افزا بگیر صب و ظهر و شب بعداز غذا بخور غذاهایی مث جیگر ابگوشت ماهی قزل الا.ماهیچه .ماکارانی شیر افزا هستن .من ک جیگر و ماهی خیلی تاثیر داشت رو شیرم با شیر افزا

من خرما ارده میخوردم تا دوسالگی بچه م شیرم میریخت و لباسامو کثیف میکرد

چه خوب. .. باشه امتحان میکنم مرسی

من چایی با خرما میخورم خیلی تاثیر داره. 

بچه منم چهل و دوروزشه فعلا با رفلاکسش درگیرم.زور میزنه خیلی و شکمش هر یک روز درمیون کار میکرد ولی از دیروز ک چای نبات زیاد خوردم دیروز شکمش کار نکرده امروز باید کار میکرد ک نکرده نمیدونم بخاطر نباته چون فک کنم میگن یبوست میاره برا بچه.کسی اطلاعی دراین مورد نداره؟ شکمشم با وغن زیتون ماساژ دادم اثر نکرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

اره اینارئ میخورم . بجز قطره البته.    بچه ها ممکنع شیرم قط شه ؟😩

شیر خشک‌می دی؟

اگه شیر خشک‌می دی بچه به شیشه عادت می کنه و ترجیح می ده  خوردن شیشه رو به مکیدن سینه

هر چی بچه سینه شما رو بیشتر بمکه و شما استراحت خوبی داشته باشید تولید شیرتون بهتر می شه

شیر خشک‌می دی؟ اگه شیر خشک‌می دی بچه به شیشه عادت می کنه و ترجیح می ده  خوردن شیشه رو به مکیدن ...

نه هنوز شیر خشک نمیدم.  خداکنه مجبورنشم ...

احتمالن واسه استراحتم هس،  چون واااقعن خاب کافی ندارم . روزا همش تکاپو دارم شبا هم بچم نا ارومه بیدارم ...