2777
2789
عنوان

☁☔☕🍰🍔🍟🍸📱بیاید

96 بازدید | 13 پست

دلم میخواد

یه نت پرسرعت داشته باشم باشارژپولیه فراوون با باطری 100درصد پر

بعد هوا ابری باشه .نم نم بارون هم بباره...خونه هم پنجره های بزرگ داشته باشه

منم رو کاناپه نرم تو خونه گرم ..گوشی بدست درجال دیدن تلویزیون ونی نی سایت گردی باشم

روی میز هم قهوه باشیر داغ باشه با کیک شکلاتی

شما چی دلتون میخواد؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الان با نی نی هام مشول بازی بودم تو پنت هاوس و همسرم با لامبورگینی از بزرگترین شرکتش  برمیگشت و خدمتکارام میز رو چیده بودن.. 😁😁😁😁😁

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

من نت فراوون و شارژ صد در صد و شارژ پولی دارم

خونه دارم پنجره و هوای ازاد هم دارم 

حیاط هم داریم

شیر بادام درست کردم دارم میخورم

چیزی دلم نمیخاد 

کسی دلم میخواد 

دلتنگم .

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿

من دلم ادامه تحصیل میخواد آزادی میخواد 

کسی که دوست دارمو میخواد 😔😔

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

من همه اینا را که گفتی خصوصا خوراکیاش میخوام فقطططط استرس چاق شدن نداشته باشم یکبااار با خیال راحت چیزی بخورم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃