2777
2789

سلام دوستان و روز بخیر. لطفا اگه کسی برای فرزندش به مشاور یا دکتری مراجعه کرده و واقعا راضی بوده و نتیجه گرفته در کرج یا تهران لطفا معرفی کنه و اینکه روش درمانش چی بوده؟ من یک شاگرد دارم که خانواده اش دیگه خسته شدن از دکتر رفتن بی فایده و خیلی دارن اذیت میشن و متاسفانه این بچه هیچ پیشرفت تحصیلی نداره . لطفا اگه کسی رو می شناسید معرفی کنید و اینکه اسم دکتر پیشیاره رو تو تهران خیلی شنیدم کسی میدونه فقط روی اوتیسم کار میکنه یا نه؟۶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز کسی نتیجه گرفته از ایشون ؟ چون اولیا این بچه دیگه خسته شدن و درمان رو ول کردن میگن بی فاید ...

کلا یچی بگم ک اینجور مشکلات درمان صد در صد ک ندارن. اابته تو موارد شدیدش. همینکه جلو پیشرفت بیماری گرفته بشه و بچه مهارت کسب کنه ینی درمان موثر

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
دوست عزیز کسی نتیجه گرفته از ایشون ؟ چون اولیا این بچه دیگه خسته شدن و درمان رو ول کردن میگن بی فاید ...

اابته درمان روانشناس استقامت میخواد و نباید کم بیارن ، باید صبر داشته باشن 

خخخخخ

سلام عزیزم

پسرم دچار عدم تمرکز توجه و اوتیسم  خفیف بود

با ده جلسه نورودرمانی و tDCS توسط خانم دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک العان خیلی بهتره 

اصلا مدیر مدرسش جوابش کرده بود

که خدارو شکر با کمک خانم دکتر خیلی بهتره

فقط دوستان نورو تراپی، پروتکل خاص درمانی داره که فقط توسط متخصص روانشناسی به نوروتراپ  دیکته میشه

وگرنه بی تاثیره

درضمن خانم دکتر دارای مدرک بین المللی نورو و tDCs هستند.

شماره رزرو وقت خانم دکتر  اگه کسی لازم داشت:۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

کلینیکشون هم سمت مرزدارانه

سلام عزیزم

من تعریف خانم دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک و نوجوان را از دوستان خیلی شنیدم

کلینیکشون سمت مرزداران هست

و شنیدم با نورو و tdcs خیلی از این اختلالات کودکان و نوجوانان را برطرف کرده چند وقت پیش هم شبکه خبر  داشت مصاحبه میکرد

استاد دانشگاه و مدرس کارگاه های روانشناسی دانشگاه علامه هم هستند یه سرچی راجع به ایشون هم تو گوگل بکنید بد نیست

شماره منشی ایشون هم ۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

انشالله که مشکلتون برطرف بشه😘

در ضمن خانم دکتر اصلا موافق دارو درمانی نیستن ایشون اعتقاد دارند که دارو آخرین راه حل میتونه باشه مخصوصا برا کودکان