2777
2789

سلام🤗

برام سواله🤔

ک خیلی هامون تو زندگی مجردی یا مخصوصااا متاهلی تلاش میکنیم و هنری رو یاد میگیریم😍 💇💇مدرک ورزشی🏊 یا فنی میگیریم💪💃✌ درسمونو ادامه میدیم و تحصبلات عالی میکنیم🙇 📚📚یا وسیله ای رو با زحمت میخریم 💰یا کسب علم و دانشو ...📓

خلاصه هستند ادمهای حسود زیادی ک احتمالا شما هم کم ندیدین ارزوشونه اون هنر و حرفه یا تحصیلات رو داشته باشند اما تو جمع یا در مواجه با شما از روی حسادت رو اون موضوع عیب میزارن یا تمسخرش میکنن

عکس العملتون چیه؟

مثال:

مدرک دانشگاهیمو گرفتم مادرشوهرم بی سواده تقریبا البته حقوق خوبی از شوهرش براش مونده نشسته میگه خب حالا ک چی مدرک گرفتی؟مستقیم نمیگه ها منظورش اینه

یا عمل زیبایی میکنی طرف داااغوونه هاا یعنی در حد المپیک میاد ایراد میگیره یا میگه من اینکارو کنم خیلییییی خوووب میشم و ...

چطوری دهن اینا رو میشه بست؟

جواب بدم؟

جواب ندم؟

اگر اره چی بگیم بهتره؟

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوت و بی تفاوتی بزار واسه خودش خوش باشه اینکه یکی بهت حسودی کنه نشونه اینکه تو از اون بالاتر و بهتری که بهت حسودی میکنه

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
دعا میکنم خدا آنقدر بیشتر بهشون بده که دیگه وقت نکنن حسرت زندگی بقیه رو بخورن

اینا هر چییم ک دارن ماله خودشون به چشمشون نمیاد ماله بقیه رو فقط زیر نظر دارن

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍

از هرکسی در حد شعور و شخصیت و جایگاه عقلانی ک داره باید انتظار داشت. . شمام نیازی نیس جواب بدی اظهار نظر کنی یا ب این فکر کنی ک چی بگم ک دهنش بسته شه. . . اون ادم همینه با این تفکر، برخورد متقابل من و شما باهاش شان خودتو میاره پایین والبته ک فایده ای هم نداره حز دلخوری و دردسرای بعدیش. . . . . از ادما درحد خودشون انتظار داشته باشیم بهتره. . بیخیال باش وتاجایی ک میشه برای جلوگیری از بی احترامی ی لبخند بزن و رد شو. . و کار درست رو انجام بده

من باشم میگم اگ تحصیلات دانشگاهی اینقد براتون راحت بود خب چراالان بی سوادین و ادامه ندادین؟

یااگ عمل زیبایی مخالفین پس چرا میگین اگ شمام بکنید عالی میشید

بلاخره یاباید موافق باشین یامخالف مادرشما کدومشونین؟خوشتون میاد یا بدتون میاد؟

اینجاست ک لال میشن و نمیتونن جواب درستی بدن چون از روی حسادت حرفشوزده

واینطوری شما ن بی احترامی کردی و ن حرف بدی زدی فقط چندتاسواله ساده پرسیدی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
همین دو تا میمون و موش رو براش بفرستی حساب کار دستش میاد 😅😅

😂😁

سکوت و بی تفاوتی بزار واسه خودش خوش باشه اینکه یکی بهت حسودی کنه نشونه اینکه تو از اون بالاتر و بهتر ...

اره لی واقلاا دیگه ادم خسته میشه از دست کاراشون 

از هرکسی در حد شعور و شخصیت و جایگاه عقلانی ک داره باید انتظار داشت. . شمام نیازی نیس جواب بدی اظهار ...

واقعاا اگر بحث بزرگتری و فامیلی نبود و غریبه بود ک جوابی میدادم ک کیف کنه مخصوصا در مورد درس خوندنم ادم بیسوادی ک فقط پولداره مسخرت کنه دردت میاد بخدا چون معلومه خودش از شعور و سواد برخورد درستی بویی نبرده

من باشم میگم اگ تحصیلات دانشگاهی اینقد براتون راحت بود خب چراالان بی سوادین و ادامه ندادین؟ یااگ ...

اخ ک جوابای با احترام زیادی دارم اما زود میزنن به کولی بازی اینجور ادمها بهتره مثله خودش پوزخند بزنم بگم خب هر کس با فکر خودش میسنجه😎

اخ ک جوابای با احترام زیادی دارم اما زود میزنن به کولی بازی اینجور ادمها بهتره مثله خودش پوزخند بزنم ...

عزیزم جوابت اگ دندون شکن باشه و توش بی احترامی ب کسی نشه نمیتونن کولی بازی درارن چون حرف بدی نزدی و نمیتونن از توش چیزی درارن،پس هیچوقت نزار کسی با تیکه ها و حرفاش باعث ناراحتیت بشه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪