2777
2789

اومدم تجربمو بهتون بگم، بلکم برا کسی مفید باشه.

این سم، یه جور خمیره ( خمیر زرد رنگ ) که روش نوشته در صورتی که حتی اگه بچه اتفاقی هم بخورش، مشکلی نداره اما برای سوسک خییییلی موثره.

هم من و هم مامانم اینو چندین بار امتحان کردیم و هر بار دیدیم که سوسکها کاملا محو شدن

ما چند سال مستاجر بودیم و هر خونه ای میرفتیم و سوسک داشت، ازین سم که میزاشتیم، سوسکها بعد مدتی محو میشدن.

شبیه خمیر دندونه..اما زرد رنگ

باید اندازه نخود ازش بردارین و بزارین گوشه های آشپزخونه و خونتون ( جاهایی که سوسکا رد میشن )

بعد مدتی مدتی می‌بینین دیگه نیستن و محو شدن.

به قول مامانم میگه: سوسکها وقتی اینو میخورن، تشنشون میشه و میدوئن طرف آب ( فاضلاب )...برا همین شما معمولا جسدشونم پیدا نمی کنین، فقط میبینین مدتییه سوسکی دیده نمیشه😍😍😍😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالیه ..خونم سوسک اشپزخونه داشت فقط این تونست نابودشون کنه بی ضرر هم هست ..مکانیسمش هم اینه ک سوسک ها میخورن تشنشون میشه میرن جایی ک اب باشه مثل فاضلاب ب قدری اب میخورن ک بترکن 😬😬

و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"
راستی اسمش اگه تو عکس خوب مشخص نیست، اسمش « امحا » هستش

خواهری من در عذااابم..من گرفتم ی نمونه خمیز زرد رنگا ک مثل خمیر دندونه دور تا دور اشپزخونه گذاشتم دوتا قدطی گرفتم و خالی کردم دیدم دوباره هستن😭😭😭😭حالم از این خونه بهم مبخوره

😄

مامانم خیلی شدید از این ریزا تو اشمزخونه و خونشون داشت..حتی از مال ما بیشتر نمیشد دس رو زمین بزاشتی ک زیر دستت یکیش میموند..ولی با همین رفت ک رفت نمیدونم چرا مال ما نرفت😭😭😭😭البته جلدش این نبود.خودش ی قوطی  پمادی بود ک خمیرش زرد بود.یکی بدادم برسه😢😢