2777
2789
عنوان

خانوما شاغل بودن خوبه؟یا خانه داری لطفا نظرتونوبگید😘

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 79 پست
قربونت عزیزم توام موفق باشی.مهم نیس که نخوندی این همه ادم موفق مگه همه درس خوندن؟!برو دنبال هنرت و ع ...

ممنون ازدلگرمیت ببین خیلی خداییش استعداد دارم وگیراییم بالاست همه ازم تعریف میکنن ولی مشکل اینجاست خودم خودمو قبول ندارم تا یه مشتری چهرش جدی بودمیگفتم وای نکنه خوشش نیومده خیلی ازاین رفتارم‌متنفرم واسترسم زیادمیشه بیخودی خیلییییی فکرمیکنم‌دیگران چه فکری میکنن وازم راضی باشن

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
بنظرم میتونی تو خونه هم سرگرمی هم منبع درآمد داشته باشی 😉😉😉عالیه اینطور هم شوهرته حساس نمیشه ک بگ ...

اتفاقا به بازاریابی واینام فکر کردم ولی خییییلی حساسه وفکرش قدیمی حتی تلفنی دوس نداره با ادمای ناشناس هیچ رابطه ای داشته باشم حتی کاری😶خوش قزات نازار لک کنگاورم 😘😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون ازدلگرمیت ببین خیلی خداییش استعداد دارم وگیراییم بالاست همه ازم تعریف میکنن ولی مشکل اینجاست خ ...

قربونت.مطمئن باش اگه خودت اعتماد بنفس داشته باشی مشتری هم انرژیت روش تاثیر میزاره و کارتو خیلی قبول داره اما اعتماد بنفس که نداشته باشی انرژی منفی میدی اونم کلی ایراد میگیره.ایشالله موفق باشی توی تمام زمینه های زندگیت

کی یسال و نیمه به خواسته های من توجه کرده که حالا من توجه کنم!همینه ‌که هست میخواد بخواد نمیخواد طلا ...

بابا بهار تواعتمادبه نفست ومحکم‌بودنت ازمن خیلی بهتره من خیلی ضعیف وبی خودم این اذیتم میکنه ومانع زندگی راحتم میشه

قربونت.مطمئن باش اگه خودت اعتماد بنفس داشته باشی مشتری هم انرژیت روش تاثیر میزاره و کارتو خیلی قبول ...

باورکن آرایشگری که بهم آموزش میداد سنجاقاش همینطور مشخص بود وباکلی ژل مشتری روراه مینداخت من توسایتای مختلف نگاه کردم ومدلای جدیدوبراش میزدم کیف میکرد ولی به حدی ازکارم ناراضی میشدم به مشتری تخفیفی میدادم که درصدخودمو نده عذاب وجدان میگرفتم😑

بابا بهار تواعتمادبه نفست ومحکم‌بودنت ازمن خیلی بهتره من خیلی ضعیف وبی خودم این اذیتم میکنه ومانع زن ...

باورت میشه که منم یروزه که تصمیم گرفتم قوی باشم؟محکم باش و یاعلی بگو و پاشو.تو زندگیت به خود بها بده فقط خودتی که میتونی به خودت کمک کنی.من همیشه تمام زندگیم توی شوهرم میدیدم فقط اما دیگه تصمیم گرفتم تغییر رویه بدم

باورکن آرایشگری که بهم آموزش میداد سنجاقاش همینطور مشخص بود وباکلی ژل مشتری روراه مینداخت من توسایتا ...

خیلی اشتباه کردی خب!الانم بااعتماد بنفس باش خودتو قبول داشته باش. کی بهتر از توه

باورت میشه که منم یروزه که تصمیم گرفتم قوی باشم؟محکم باش و یاعلی بگو و پاشو.تو زندگیت به خود بها بده ...

دقیقا حرفاتوقبول دارم اما امان از اینکه فکر بچه هام دیوونم کرده حتی لحظه ای نمیخوام آرامششون بهم بریزه شده خودمو فداشون کنم‌تا وقتی بزرگ شن وخودشون درک کنن 😧

خیلی اشتباه کردی خب!الانم بااعتماد بنفس باش خودتو قبول داشته باش. کی بهتر از توه

نمیتونم خیلی ساده و...امازخودم حرصم میگیره ولی همش مال اینه توجامعه با ادمای زیادی برخوردنداشتم فکرمیکنم همه مث خودمن وباید صداقت کامل داشته باشم واین شده عادت برام

دقیقا حرفاتوقبول دارم اما امان از اینکه فکر بچه هام دیوونم کرده حتی لحظه ای نمیخوام آرامششون بهم بری ...

هیچ بچه ای یه مادر ضعیف نمیخواد.جوری باش که بچه هات که بزرگ شدن به مادر قوی که دارن افتخار کنن نه یه مادر ضعیف و شکسته و بی اعتماد بنفس

من به آرایشگر بودن علاقه زیادی دارم حتی دوست دارم رایگان کارکنم یه جورتفریح برام خواهری همین الانشم ...

استقلال مالی زن فوق العاده مهمه ولی امام از محیط آرایشگاه.فیلم عصر یخبندانو ببین با بازی مهتاب کرامتی و فرهاداصلانی