2777
2789
عنوان

خانوما شاغل بودن خوبه؟یا خانه داری لطفا نظرتونوبگید😘

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 79 پست
اکثرا همینجوری اند .واقعا ادم شاغل هم باشه باز عذاب وجدان نمیذاره مثلا ادم ببینه شوهرش تا خرخره تو ق ...

همسر من ميتونست به تنهايي مخارج زندگي رو در حد معمول تامين كنه و من مجبور به كمك نبودم اكثرا مخارج خودم رو ميدادم

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
دقیقا کلا وقتی عصبانی بشه میتونه هررفتاری باهام بکنه ومنم هیچی نمیگم وقتی بخوامم‌بگم چندکیلویی کم می ...

شوهر منم همینه.هرجور دلش بخواد حرف میزنه و من خرد میشم.حتما حتما برو کارتو ادامه بده.زن شاغل ببخشید زبونش سر شوهرش درازه همیشه.خواهر من شاغله درامدشم خوبه خداروشکر.شوهرش عین غلام حلقه به گوشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم عاشققققققققق خونه داریم😍😍😍😍 میگردم ،خوشمیگذرونم،خرج میکنم ولی خدایی بجا ولخرجی نه،چون ح ...

بیشتر میخوام‌ اعتمادبه نفسم واینکه به شوهرم بفهمونم منم قدرت دارم بلکه رفتارش باهام تغییرکنه ودخترام به مادرشون افتخارکنن وکمی هم اگه خدا خواست مرفه بشیم😆😅

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
شوهر منم همینه.هرجور دلش بخواد حرف میزنه و من خرد میشم.حتما حتما برو کارتو ادامه بده.زن شاغل ببخشید ...

پس همدردیم خواهرجونی😥فقط خودمون میتونیم اوضاعوتغییربدیم‌ توام میخوای کارکنی؟

خدا حفظشون كنه ،سني هستند كه نياز به مراقبت دارن

مرسی ستاره جونم‌😘😘😘 رزمی کارن بابا جوری تربیتشون کردم از عهده خودشون برمیان بعد با مامانم اینا تویه آپارتمانیم

پس همدردیم خواهرجونی😥فقط خودمون میتونیم اوضاعوتغییربدیم‌ توام میخوای کارکنی؟

اره😔منم خیلی دوست دارم کار کنم کنم و مستقل بشم شوهرم زیاد موافق نیس ولی من برام مهم نیس.سال اخر دانشگاهم دوماه دیگه درسم تموم میشه میرم سراغ کار صددرصد

اره😔منم خیلی دوست دارم کار کنم کنم و مستقل بشم شوهرم زیاد موافق نیس ولی من برام مهم نیس.سال اخر دان ...

ایول بابا درستوگذاشته بخونی موفق باشی آجی ولی من کتاباموگرفتم خوندم نذاشت امتحانمو بدم حتی دیپلم ندارم باورت میشه😣

بیشتر میخوام‌ اعتمادبه نفسم واینکه به شوهرم بفهمونم منم قدرت دارم بلکه رفتارش باهام تغییرکنه ودخترام ...

بی شک بدون این کارم میتونی اعتماد ب نفس داشته باشی 😍😍😍ولی حالا ک دوس داری نمیدونم فقط ب شرطی ک رضایت همسر تو بگیری😊خواهرانه بهت میگم هیچ چیزی ارزش دعوا و ناراحتی بین خودت و همسرت رو نداره هیچ❤❤❤

نمیگم تلاش خوب نیس ولی ب چیزی ک داری راضی باش این یک دو مرفهی وظیفه اقاته نزارفک کنه تو در این امر سهیمی،زنانگی تو حفظ کن قاطی پول و کاره مزدا نشو ک واسشون انتظار نشه😉

بی شک بدون این کارم میتونی اعتماد ب نفس داشته باشی 😍😍😍ولی حالا ک دوس داری نمیدونم فقط ب شرطی ک رض ...

نمیتونم‌کلی کتاب واینام خوندم پیش مشاورم شوهرم نمیزاره برم‌میگه مگه دیوونه ای😑مرسی از راهنماییت کورد کجایی خوشگلم😆

ایول بابا درستوگذاشته بخونی موفق باشی آجی ولی من کتاباموگرفتم خوندم نذاشت امتحانمو بدم حتی دیپلم ندا ...

وقتی ما ازدواج کردیم من سال سوم دانشگاه بودم باهاش شرط هم گذاشتم که میخوام درسمو ادامه بدم.موقع عقد هیچیو امضا نکرد و مهریه ام هم خیلی کمه‌ ولی حق تحصیل و حق اشتغالو ازش گرفتم

ایول بابا درستوگذاشته بخونی موفق باشی آجی ولی من کتاباموگرفتم خوندم نذاشت امتحانمو بدم حتی دیپلم ندا ...

قربونت عزیزم توام موفق باشی.مهم نیس که نخوندی این همه ادم موفق مگه همه درس خوندن؟!برو دنبال هنرت و علاقت مطمئنم بهترین میشی توی حرفه ی خودت

وقتی ما ازدواج کردیم من سال سوم دانشگاه بودم باهاش شرط هم گذاشتم که میخوام درسمو ادامه بدم.موقع عقد ...

آفرین خوب کردی ولی به نظرم یه کاری کن حس نکنه به حرفاش وخواسته هاش بی توجهی ازدلش دربیار هرچی باشه مردن😂😂😂😂😂😅انقداین جمله رومیشنوم حالم بدمیشه

نمیتونم‌کلی کتاب واینام خوندم پیش مشاورم شوهرم نمیزاره برم‌میگه مگه دیوونه ای😑مرسی از راهنماییت کور ...

بنظرم میتونی تو خونه هم سرگرمی هم منبع درآمد داشته باشی 😉😉😉عالیه اینطور هم شوهرته حساس نمیشه ک بگیر میرم بیرون هم حوصله ت سر نمیره هم منبع درآمد 😍😍😍😍😍

کورد کوردستان قشنگم😘😘😘😘تو اهل کجای

آفرین خوب کردی ولی به نظرم یه کاری کن حس نکنه به حرفاش وخواسته هاش بی توجهی ازدلش دربیار هرچی باشه م ...

کی یسال و نیمه به خواسته های من توجه کرده که حالا من توجه کنم!همینه ‌که هست میخواد بخواد نمیخواد طلاق بده