2777
2789
عنوان

درد در زیر بغل و بالای سینه سمت راست

43410 بازدید | 13 پست

بچه ها من چند ماه پیش رفته بودم دکتر برای درد زیر بغل و بالای سینه سمت راست ماما با دست معاینه کرد گفت اثلا چیزی حس نمیکنه برو دکتر داخلی

رفتم اونم گفت بالای سینه و زیر بغل شاید برا کیسه صفرا باشه ازمایش کلی و سونو از کیسه صفرا و کبد و کلیه و مثانه نوشت

فقط کبد داشتم کرید ۱ و کمخون بودم دارو فقط برا کمخونی داد یک مدت خوب بودم تا اینکه رفتم باشگاه برا لاغری یک چهار ماهی میگذره از باشگاه رفتنم الان چند روزه دوباره زیر بغل دست راستم با بالای سینه راستم درد و حالت سوزن سوزنی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر رفتی چیکار کردی براش

ببین من یک عالمه علائم مریضی دارم صدتا دکترم رفتم اما یا تشخیص نمیدن یا واقعا چیزیم نیست،تا حالا از هیج دکتری نتیجه نگرفتم حتی کمخونیم هم درمان نشده،دیگه بیخیال شدم هیچی بهش توجه نمیکنم

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️