2777
2789
عنوان

کلومیفن

172 بازدید | 8 پست

خانما اولین ماهه ک دارم مصرف میکنم عوارضشو خوندم من تهوع دارم و زیر دلم تیر میکشه نوشته بود افزایش وزن من این دو روز ک قرصو خوردم انگار اشتهام بیشتر شده کسی عین من بوده یا چون عوارضشو خوندم دارم تلقین میکنم..در ضمن کلومیفن خوردین کی جواب گرفتین

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط ترشحات زیاد کردم اینماه خوردم الان هنوز مونده تا تخمک گذاریم ولی ترشحات زیادی دارم انگار وزن داره حس میکنم انشاالله جواب بگیری نینی بیاد تودلت

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرسی؟

خداکنه هرکس بچه میخواد خدا بهش بده

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز