2777
2789
عنوان

زلزله.خیلی وحشتناکه

1182 بازدید | 28 پست

کیا تو مناطق زلزله زدن الان؟خوبین؟

چقدر ترسناک.تو عمرم معنای زلزله رو نفهمیده بودم که این دوشب فهمیدم.خیلی بده.فقط میتونم بگم بمیرم برای کرمانشاهیا.چه زجری کشیدن.خیلی سخته.

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کرمانشاهی م

ما همیشه توهم زلزله داریم چند شب پیش خواب زلزله دیدم

البته دیگه زلزله میاد دیگه ببرون نمیریزیم واسمون عادی شده

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من قزوینم دوبار اومد دوبار هم خیلی ترسیدم آخه رو‌تختم فکر میکنم یکی تختم را داره تکون میده 

چند ریشتر اومد؟

اگه یه دونه شدید بیاد همه اش پس لرزه اس

اینا مال زلزله ی دیشب تبریزه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

نه من اومدم شهرستان خونه داداشم.دو سه روز پیش اومدیم.دیشب انقد محکم اومد زلزله یعنی فقط میتونم بگم مردم.انقد جیغ زدم الانم گلوم داره منفجر میشه.5.9ریشتر.خیلی بده.الانم یه ربع پیش باز یه پس لرزه اومد.خدا کمک کنه.تو عمرم اینطوری محکم نه ترسیده بودم.نه داد زده بودم.همه سگا دارن صدا میدن از خودشون الاناس بازم بیاد خدا خودش کمک کنه

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍
چند ریشتر اومد؟ اگه یه دونه شدید بیاد همه اش پس لرزه اس اینا مال زلزله ی دیشب تبریزه

یه بار دیشب اومد که یعنی زیاد نبود چون مرکز تبریز بود  یه بار هم یه ماه و نیم پیش اون بیشتر بود چون مرکز تهران بود  نمیدونم چند ریشتر ولی آخر بده 

نه من اومدم شهرستان خونه داداشم.دو سه روز پیش اومدیم.دیشب انقد محکم اومد زلزله یعنی فقط میتونم بگم م ...

کدوم شهری مگه

من تبریزم دیشب اومد همه ترسم اینه امشبم بیاد حامله م اخرامه شوهرمم شیفته تنهام😢😭همش دعا دعا میکنم یا نیاد یا من نفهمم