2777
2789
عنوان

خونه جدیدوجاری

702 بازدید | 29 پست

سلام خانم ها.من 4 سال بودباجاری تویه ساختمون بودیم.شریک بودیم وای خداتواین 4 سال مصیبت نموندنکشیم.اخرسردعوامون شدپدرموفحش داد.دراین حد.دیگه خونه روفروختیم بهشون رفتیم یه خونه ی بهتروبزرگترخریدیم.حالاامروزاسبابا کشی میکردیم.بالابابچه هاش کف میزدسوت میزدیعنی خیلی خوشحالم.خواستم بگم کسایی که تقریباشرایطشون مثل منه نگران نباشن.جاری هیچ غلطی نمیتونه بکنه این خانم فکرمیکردبااین کارهامیتونه منوازشوهرم جداکنه.زمستون میره روسیاهی به زغال میمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم اون بیسواده.اهل یه روستای دوره.من کارمندم.بخدابلانمونده سرم نیاره

ولش کن  بابا در حدت نیست اصلا دربارش فکر کنی  تا الانم که صبر کردی خانومیتو نشون دادی  هر جا دیدیش  یجور رفتار کن که انگار وجود نداره 

اره عزیزم اون بیسواده.اهل یه روستای دوره.من کارمندم.بخدابلانمونده سرم نیاره

بیخیال عزیزم ،منم ابجیم یه جاری داره دقیقا اینجوریه خیلی بی فرهنگ و بی شخصیته ،من خودم 5تا جاری دارم خداروشکر بافرهنگن

لطفاً برای خوشبختی بچه هام یه صلوات بفرستید 😘
ما ھم ھمین شرایطو داریم ،یہ خونہ گرفتیم ھنوز نرفتیم توش جاریم دارہ ھلاک میشہ ھر روز دعوا دارن میخواد ...

باشوهرش دعواداره؟بابااین من دودقیقه میخواستم ظهرهابخوابم یعنی یه سروصدایی راه مینداخت بیادببین.من اعتراض کردم ده بارپدرموفحش داد.پنم به همسرم وشوهرش زنگ زدم.خوبم جوابشودادم.من حامله ام داره میترکه.درحالیکه سه تابچه داره ها.خیلی نمک نشناسه.وقتی حامله بود4 ماه براشون غذاگذاشتم.بعدزایمان رفت خونه پدرش 3 ماه همسرشونگه داشتم.آخرشم اومدبهم تهمت دزدی زد.ازخدامیخوام فقط ازبچه هاش بکشه.4 سال عمره منوهدرکرد

متاسفانه جاری چیپ تا آخر عمر با ادم خواهد ماند خدا صبرت بده 

دوسال بعداز ازدواجم باردار بودم قبل از همه اما همزمان 13 نفر بامن باردار بودند همه بچه اشونو دنیا آوردند اما بچه من زودرس سقط شد... الان همون آدمها نگاه تحقیر آمیز به من دارند اما من نگاهم به آسمان هست برام دعا کنید... ❤️ ❤️ ❤️