2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداشفات بده.یاعلی نزنیا.حتی کرم معمولی زیر دوسال عوارض داره.نکن بچتو.اه اه اه .مگه همه باید سفید و کم مو باشن.چرا وقتی امادگی پذیرش تفاوت ها رو ندارید بچه دار میشید اصلا ازدواج میکنید.دستت بشکنه اگه بخوای به پیشونی بچه دست بزنی😠😠😠😠😠

هیچی  
ن ی کرمه ازداروخانه خریدم خ ضعیفتره

برو با جون بچت بازی کن.....بیچاره اون بچه ک مادرش تویی اه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
نریخت دیگ الان داره نه ماهش میشه بدم میادپوستش روشنه موهامشکی تابلوعه

به هیچ عنوان استفاده نکن ‌...آیه نازل شد هم نزن شما مادری ب احساسات مادرانه ات رجوع کن بچه یصدم اذیت بشه راضی میشی؟بخدا این مداد اینقدر گاز داره من ک کسی میزنه هم خفه میشم چشمو بینیم میسوزه 

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
وای ینی ممکنه؟

نه فیلم هندیه ممکن نیست 

خووو معلوومه ک ممکنه 

بچه مث برگ‌گل میمونههه نازکهه 

ادم بزرگ با این مواد شیمیاییا حساسیت میگیره 

اونوقت شما میخای رو بچه ۸ ماهه امتحان کنی؟؟؟ 

عزيزم بمون يكم بزرگتر بشه اگه نريخت ببرش دكتر پوست 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖