2777
2789
عنوان

بچه بدوید بیاید ببینم این چیستان رو کسی میتونید حل کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 29 پست
آن چیس رنگش بنفش اسمش نام بکی از شهرهای ایرانه اگه نقطشو بردلریم بر مرد حلال میشه اگه یک نقطه بهش اض ...

بیا پیدا کردم😂😂

احتمالا این معما رو هم شما دیدید و سریع پریدین تویگوگل و سرچ کردین جوابش چی میشه ولی خوب باید بگم اصولا هیچ جواب منطقی و درستی برا این چیستان نیست و یه عده برا کسب درامد و جذب بازدید کننده این معما رو طراحی کردن پس اگه شمام در حال جستجوی این معمایی بیخیالش شو چون جوابی براش نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا پیدا کردم😂😂 احتمالا این معما رو هم شما دیدید و سریع پریدین توی گوگل  و سرچ کردین جواب ...

جدییییییی اما اینو تو گروه فامیلیمون زدن برم فوش بدم یا هنوز زوده؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
نه بخدا☹ تو گروه فامیلی زدنش 

نه منظورم اینه اسکولت کردن،ببخشید البته دوستم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
بیا پیدا کردم😂😂 احتمالا این معما رو هم شما دیدید و سریع پریدین توی گوگل  و سرچ کردین جواب ...

واقعا چقدر با مغزم فشار اوردم

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
نه منظورم اینه اسکولت کردن،ببخشید البته دوستم

بخاطر این حرف تو هم که شده فوش هایی که از دو سالگی تا کنون یاد گرفتم الان میرم نثارشون میکنم😡

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
اینجور ک پیداس دیر هم شده خواهر زودتر برو.خخخ

باشه باشه

فقط اون قسمتی که میگه نقطشو برداریم بر مرد حلاله نقطشو بزاریم بر زن حلاله

برا مرد ک همه چی حلاله برا زن دقیقا چی میتونه حلال باشه؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
فقط اون قسمتی که میگه نقطشو برداریم بر مرد حلاله نقطشو بزاریم بر زن حلاله برا مرد ک همه چی حلاله بر ...

ظاهرا سرکار بودم خودتونو اذیت نکید راضی نیستم والا