2777
2789
عنوان

روش شیردادن به بچه های بدقلق چیه؟

7335 بازدید | 18 پست

نوزاد 20روزه ام رو هر کاری کردم راحت شیر نمیخوره کلا باید با ترفندهای مختلف وخیلی کم شیر بدم

آخرش مجبور شدم با نظر دکتر شیر خشک بدمش. 

ولی با قطره چکان میدم خیلی خسته

باید با کلی کلک مثلا اولش یکم شیر خشک بریزم روسینه یا قطره و... بعدش شاید بگیره. 

اونم فقط 3دقیقه بعدش گریه میکنه و اصلا نمیگیرد

این چند روز شیر دوشیدم و شیر خشک با قطره چکان دادم 

میترسم اینقدر شیر کم بخوره تا شیرم خشک شه

بنظرتون چیکار کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خودت بدوش بزار واسش بخور نکن چیزی بد مزه خوردی که نمخور

گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود....گاهی گمان نمیکنی ک میشود....گاهی هزاران دعا بی استجابت است...گاهی نطلبیده نخواسته قرعه بنام تو میشود..... 

این بدقلق نیست طفلک میخواد بخوره ولی رفلاکس داره

دل دردش باعث میشه نتونه بخوره

توی حجم کم بهش بده

بعدش آروغ بگیر و دوباره بده

ی دکتر خوب ببر داروی مناسب بهش بده

معمولا این بچه ها تو ماشین بهتر شیر میخورن

ی بار امتحان کن ببرش تو ماشین و بچرخین ببین چجوریه

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
بعد یه چیز هم بگم ناراحت نشو من اصلا منظورن به شما نیست  یه فامیلی داشتیم اصلا به خودش نمیرسید ...

من که هر روز دوش میگیرم اتفاقا خیلی به خودم میرسم ولی چون سر سینه ام کوچیکه از اول نمیتونست بگیره الان که سرش بزرگ شده هم بازم نمیگیره

این بدقلق نیست طفلک میخواد بخوره ولی رفلاکس داره دل دردش باعث میشه نتونه بخوره توی حجم کم بهش بده ...

آره دقیقا دکتر گفت رفلاکس داره و رانیتیدین داد. تو ماشین راحت تر میخوره

ولی وقتی دو دقیقه شیر میخوره بعدش گریه میکنه اروغش رو که میگیرم دیگه شیر نمیخوره

شیر خودم رو که میدوشم با قطره چکان میخوره ولی با سینه نمیگیره

قبل از این که بهش بدی سینه خودت بشور نزار زیاد عادلت بکنه به شیشه اگر هی با قطر چکان بهش بدی زود یاد مگیر ودیگه سینه خودت نمگیر اکر باز هم نگرفتم یکم اب شکر بزن به سینه خودت ببین چی میشه انشاالله که بگیر خودش اگر گرسنه باشه هتمن میگر شما باید یکم صبر داشته باشید بعضیا خیلی لج باز هستن بچه ها

گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود....گاهی گمان نمیکنی ک میشود....گاهی هزاران دعا بی استجابت است...گاهی نطلبیده نخواسته قرعه بنام تو میشود..... 
قبل از این که بهش بدی سینه خودت بشور نزار زیاد عادلت بکنه به شیشه اگر هی با قطر چکان بهش بدی زود یاد ...

یه قطره ی شیرین داشت وقتی میزنم نوک سینه بعربعدش سریع سینه رو میگیره. 

سینه رو میشورم هم بازم نمیخوره

یکی گفت با اب سرد بشود بعد بده، ولی بازم نگرفت

فقط اگه شیرینش کنم میخوره 

انگار شرطی شده که شیرین باشه

ولی فقط دو دقیقه میخور، دوست داره آروغ رو هم که گرفتم بازم شیرینش کنم بدم بهش

دکتر گفت شرطی شده به شیرین کردن سینه

قطره نزن بچه زود یاد مگیر یکم یکم یاده مگیره خودت چیز شیرین یکم بخور شاید بخور یکم که صبر داشته باشی درست میشه سینه خودت بزار دهنش خودش مگیر اگر گرسنه باشه