2777
2789
عنوان

روش شیردادن به بچه های بدقلق چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7338 بازدید | 18 پست

سلام پسر منم وقتی هم سن بچه شما بود اصلا از سینه خودم شیر نمیخورد خودم هم هیچی شیر نداشتم از روی اجبار بهش شیر خشک میدادم بردمش دکتر ، خدا از اون دکتر راضی باشه هنوز هم بعد 6 سال براش دعای خیر دارم اول دعوام کرد که چرا تنبلی میکنم و تلاشی نمیکنم منم شرایطم رو براش توضیح دادم بهم گفت بچه ها راحت طلبند و وقتی بهش شیر خشک میدی خیلی زود بهش عادت میکنه چون شیر خشک خوردن مثل سینه گرفتن مادر  نیازی به تلاش و مکیدن نداره پس بچه شیرخشک رو انتخاب میکنه و سینه مادر رو پس میزنه

راهکارش این بود که فقط شیر خودم نه شیر خشک رو داخل یه سرنگ بریزم و به نوک سینه م نزدیک کنم که بچه فکر کنه شیر از سینه منه نه سرنگ گفت دهن کودک رو  به نوک سینه نزدیک کن و  از سرنگ روی سینه ت شیر بریز بعداز  چند روز بچه یاد میگیره باید برای شیر خوردن تلاش کنه و هر بار شیر خودت بیشتر میشه و تلاش و خواست کودک هم بهتر میشه میتونی از یه نفر کمک بگیری که برات سرنگ رو فشار بده

خدا ازش راضی باشه همون روز بعد از دو سه بار بچه م سینه ی خودم رو گرفت و دیگه شیر خشک نخورد و فقط از سینه م خودم شیر میخورد و بعد از 20 روز بلاخره میتونستم به پسرم یه بار کامل شیر بدم

ببخشید طولانی بود

سلام پسر منم وقتی هم سن بچه شما بود اصلا از سینه خودم شیر نمیخورد خودم هم هیچی شیر نداشتم از روی اجب ...

سلام عزیزم اتفاقا منم از دیروز با قطره چکان یا سرنگ گاهی اوقات که رو سینه شیر میریزم میخوره ولی امیدی به این روش نداشتم و می‌ترسیدم تلاشم نتیجه نده. وفقط وقتی شیر میریزم بخوره. خیلی روش ها رو امتحان کردم اصلا دوست ندارم شیرخشکی شه

ممنون که راهنمایی کردین پس همین روش شما رو ادامه میدم ببینم چی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اتفاقا منم از دیروز با قطره چکان یا سرنگ گاهی اوقات که رو سینه شیر میریزم میخوره ولی امید ...

انشالله نتیجه میگیری 

شیر مادر برای بچه خیلی مهمه در کل زندگیش از نظر سلامتی تاثیر داره نا امید نشو وتلاش کن حتما موفق میشی