به اصرار پدر شوهرم ،اومدیم توی ساختمون با مادر شوهر و خواهر شوهر زندگی میکنیم الان تقریبا ۴ساله و شوهرم میتونه خونه بخره اما نمیخره و هر دفعه یه بهونه ای میاره میگه اگر هم بخرم با یه خونه ی دو طبقه درست میکنم که برادرم ازدواج کرد نزدیک باشه.کاش از اون اول قبول نمیکردم که تویه ساختمون با مادر شوهرم زندگی کنیم کاشششش.خسته شدم واقعا هیچ جوره نمیتونم راضی کنم شوهرمو.خونهای هم که الان زندگی میکنم داغونه داغونه
خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت میدونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم الان ده ساله کنار خانواده ی شوهر زندگی میکنم شوهرمم دیگه عادت کرده و نمیاد بریم جای دیگه خونه بگیریم منم دیگه سعی میکنم خودم رو وفق بدم هر چند خیلی سخته
ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین
ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .
خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت میدونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
خانوادش خیلی دخالت میکنن حتی یه جوری برخورد میکنم مامانم نمیاد خونم
بدبخت نیستن دخالت میکنن.مثلا یه بار که با شوهرم بحث میکردم پدر شوهرم اومده بود میگفت عروس های مردم از برادر شوهر های فلج و پدر شوهر مادر شوهر پیر مراقبت میکنند تو چکار کردی مگه