2777
2789

سلام بچه ها میشه لطفا بیاین یذره باهام حرف بزنین من امسال کنکورتجربی دادم دوازدهم بودم 2900شدم ولی متاسفانه نشد که داروسازی بیارم کل فامیل بهم گفتن برو نمون سال بعد بدترمیشی حتما که نباید دکترشی وازاین حرفا ولی اونا متوجه نیستن که من زندگیم تودارو ورویاهایی ک نسبت بهش دارم جریان پیدامیکنه نه بالاترازدارو ونه پایینترازدارو میخام ولی ازبس بهم گفتند این حرفا الان اومده توذهنم حتی نمیتونم بخونم وتست بزنم یه حس پشیمونی دارم میترسم سال بعد رتبم دوبرابر بشه هیچ حمایتی هم ندارم نه پدرنه مادر ازاونطرف دختداییمم بامن بود ولی اون عین من احمق نبود به همه بگه هرچی بود که موند واین حس ترسموو بیشترممیکنه که اونکه امسال بدترازمن شده نکنه ازمن جلوبزنه وبیاره ولی من نیارم تمرکزم داغون شده ازبس به این چیزافک کردم میشه کمکم کنید

غصه چیزی ک هنوز اتفاق نیفتاده رو نخور 

کسی ک تونسته ۲۹۰۰بشه اگ همت کنه تلاش کنه میتونه رتبه ۱بشه

به خودتو تواناییت ایمان داشته باش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف بقیه گوش نکن واسه رویات بجنگ مطمئن باش که هیچ تلاشی بی نتیجه نمیمونه

یکسال پشت کنکور موندن بهتر از یه عمر حسرت خوردن و سرخوردگیه مطمئن باش اگر نمیموندی پشت کنکور بعدا خودت رو سرزنش میکردی

انشا الله توی شهریور بیایی تاپیک قبولیتو بزنی😀

منم تگ کن شهریور🤗

لطفا لایک نکنید مچکرم😊

تو ک بامدرسه رفتن انقدرتبت‌خوب شده مطمعن باش امسال اگ تلاش کنی زیر پونصدمیشی این فکراچیه میکنی اخه ی روز استراحت کن برو طبیعت‌پارک سینما ک ریکاوری شی و باقدرت ادامه بدی..غصه ی دخترداییتم نخور ایشالا اونم قبول میشه جایه توروک تنگ نمیکنه قبولی اون مانع قبولی تونیس..اصلا بهش فک نکن این همه رقیب داری دخترداییتم مثل همه.درنهایت دیدی این افکار ادامه داره برو پیش مشاور انگیزشی..موفق باشی

اون چیزی که فامیلات میگن شامل دو تا گروه آدمه. یکی کسایی که هدف ندارن فقط میخوان یه چیزی رو هوا قبول شن. دومیش کسایی که اصلا همون سال اول درس نخوندن و رتبشون خراب شده . یه عده احمق میگن دوباره بخون. اونم بیشتر از قبل گند میزنه

ولی شما که سال اول درست درس خوندی. امسال قطعا میتونی. کلی تجربه داری نسبت به سال قبل. کلییییی اطلاعات داری نسبت به ورودیای جدید. هدفم که داری. عزیزم امسالو لطفا نسبت به این حرفا کر باش. ببخشید رک میگما. ولی خودتو از این جو مسموم دور نگه دار و تمرکزتو بذار رو درست. مطمئنم موفق میشی

پیر شدم پیر تو ای جوونی!

مرسی ازهمتون بله اگه احیانا نتونسنم دست ازاین افکاربکشم باید برم پیش روانشناس تابدترازاین نشده اخه خیلی بده عمه ای که چندساله نزده بگی توزنده ای یانه بعد کنکورچاربار خونمون زنگ زده هی میگه ما افتخار میکنیم سال اول این شدی ونمونیا سال بعد خرابش میکنیا خب این حرفا رو طرف مقابل ناخوداگاه اثرمیزاره