2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم...

مگه طلاق گواهی بکارت میخاد

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
هیچی نیس استرس نداشته باش .تو عقدی میخای جداشی؟؟رابطه ک نداشتی باهاش؟؟؟ 

یبار بود یه کم حواس نبود. فرورفت رفتم دکتر زنان گفت سالمه ولی یه ماما گفت ت یه کم خراشیده  نمیدونم کدوم درست گفتن استرسم خیلی زیاده بدبخت شدم

دختر دایی من رفت

توی دوران عقد میخواست طلاق بگیره

از طرف دادگاه ازش برگه سلامت بکارت خواسته بودن گفته بودن در صورت سالم بودن بکارت 1 شناسنامهء جدید براش صادر میکنن اما اگر بکارت سالم نباشه فقط اسم اون آقا رو حذف میکنن و جلوش مشخصات طلاق رو پر میکنن یا اینکه در نهایت المثنی بهش میدن

دختر دایی من از طرف دادگاه به یه متخصص زنان معرفی شد رفت خیلی ساده مثل معاینه معمولی روی تخت معاینه دراز کشید دکتر یه لحظه دیدش و رفت نامه سلامت رو نوشت

دختر داییمم شناسنامه نو و تمیز براش صادر شد

.Pain🔥you made me a believer

نترس.سر جمع یه دقیقه هم طول نمیکشه معاینه.فقط باید پرونده تشکیل بدی یه عکس ازت میگیرن توی پزشکی قانونی بهت نوبت میدن و صدات میزنن.میری تو اتاق آماده میشی سریع هم تموم میشه نگاه کردنشون.بعد میگن صبر کن تا صدات بزنن.تو پرونده مینویسه میری قسمت پست فکر کنم ک نامه پست شه برا دادگاه یه پولیم اونجا میدی و شماره پست ارسالی بهت میدن.خودشون میفرستن دادگاه