2777
2789
دقیقااااااااهمین شرایطو داشت...فقط الکلی بود...شکاکم نبود..کثیفم نبود...بددهن هم نبود...

من نمیدونم یعنی تمام بدی ها مال مرداس وزنها همه از دم بی گناه ومعصومند ...!!!

بالاخره هر آدمی یه ایرادی داره دیگه خودمدن هم کم ایراد نیستیم بخدا...

نباید انقدر بزرگ کنیم هر چیزی رو ...

بعضی مردا فقط دیگه ایرادشون یکی دوتا نیست کار به طلاق میکشه ...

مطمئن باشید نفر بعدی هم با ایرادات خودش از راه میرسه😑

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم یعنی تمام بدی ها مال مرداس وزنها همه از دم بی گناه ومعصومند ...!!! بالاخره هر آدمی یه ای ...

من یه زن مقصرم 

ک کسی رو ک دوسش نداشتم از سر دلسوزی عاشق خودم کردم والان ادامه زندگی برام سخته

اینده خیلی بده از اینده میترسم 

دیشب عروسیه دختر عموی شوهرم بود بیچاره یازده سال پیش چه ازدواج مزخرفی داشت یکی دو سال با مردک زندگی کرد فقط هفت هشت سال دنبل طلاقش بود انقدر زجرش داد خدا میدونه😥

حالا بیا ببین با چه پسری ازدواج کرده پولدار خوشتیپ از همه مهمتر باکلاس و بسیار مودب عالی عالی...

تو عروسیش گریم میگرفت از خوشحالی واقعا حقش بود

شما هم هنوز زیر یه سقف نرفتید که انقدر استرس داری نسبت به آینده😊

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
نمیشه برام ارزوی خوشبختی کنی بجای این حرفا؟!!!

من برای همه ارزوی خوشبختی میکنم اما عزیزم ما باید گاهی به خودمون هم نگاهی بندازیم همه جیزو گردن تقدیر نندازیم من خودم کم بدبختی نکشیدم تو زندگیم از شکم سیری حرف نمیزنم شاید شما جز اون دسته اید که واقعا شوهرتون هزار تا ایراد داشته من کلی حرف زدم

خب خدا بهش لطف کردع ولی به من نمیکنه مطمئنم

نگوو اینطوری اگه روزای بدبختیشو میدیدی الان از خوشبختی به خودت میبالیدی 

روزایی داشت که شوهرش هرروز از بس مست میکرد رو فرش تازه عروس بالا میاورد هرروز ولگردی و رفیق بازی اعتیاد وهزار درد دیگه تازه پرو پرو میگفت طلاق نمیدم میفهمی هفت ستل تو دادگاه التماس کنی طلاقت بدن یعنی چی تازه خواهرشم کنارش دوسال برگشته بود خونه باباش طلاق میخواست اما الان بالاخره به خوشبختی رسید 

من برای همه ارزوی خوشبختی میکنم اما عزیزم ما باید گاهی به خودمون هم نگاهی بندازیم همه جیزو گردن تقدی ...

فقط یه چیز انقدر بد بود طرفم...که بعد طلاق تو یه ختمی...باباش جلو همه دستمو بوسید گفت حلالمون کن...حتی مامانشم میگفت حلال کن..هنوزم با خواهراش در ارتباطم...واقعا طبل توخالی بود😑😑😑😑کلی نزول وبدهی داشت بجز قضیه الکلی بود وخیانتش...