2777
2789
عنوان

بیبی چک نزدم میترسم منفی باشه😢

451 بازدید | 20 پست

خانما من الان یک ساله تقریبا تو اقدامم چهار ماه پیش فهمیدم شوهرم واریکوسل داره و باید عمل بشه اونم سه ماه پیش عمل کرد بعد عملش من دوبار بیشتر پریود نشدم یعنی ماه پیش پری من ۸ روز عقب افتاد این ماه پری من ۶ روز عقب افتاده و سینه هام از دو هفته پیش درد دارن و خیلی تکرر ادرار دارم یعنی دستشویی زیاد میرم و الان سه چهار روزه سرم شدید درد میگیره و امشب هم موقع غذا درست کردن سرگیجه گرفتم و از بوی غذا بدم اومد و زیر شکمم هم درد گرفت راستی الان یه هفته ست کسل هم هستم و فقط دلم میخواد بخوابم به نظرتون باردارم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از علایم بارداری فقط تکرر ادرار داشتم احتمال بارداری زیاده یه بی بی چک تست کن ایشااله که بارداری گلم

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
ممکنه بخاطر سردی هوا عقب بندازی"

آره آب و هوا  و تغذیه خیلی تاثیر داره

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...

چندسالته؟ببین به موقش باردار بشی انشاءالله بعد اینقدر دلت واسه این روزای بی دغدغه تنگ میشه حسرت یه تفریح یه رستوران دونفره به دلته هرچیم برین بازم دلت تنگ میشه بی خیاال باش خودش میشه منم مث شما حدود ی سال تواقرام بودم هروقت پری میشدم اینقدر گریه میکردم واقعا الان ازخودم لجم میگیره

کاربری ماه دختم الکی الکی تعلیق شد.

یاد خودم افتادم. حالتام مثه شما بود و اشتهامم کم شده بود

دو روز بود شوهرم بیبی تست خریده بود میترسیدم بزنم

اخر سر ،سرکار زنگ زد گفت تو روخدا بزن یا مثبته یا منفی دگ

منم زدم و فورا دوتا خط پررنگ اومد🥰

خدایاشکرت🥰

دوست عزیز من بیخیال باش، منم 2 ساله درگیرم، همه کار کردم عکس بگیر و آمپول بزن و خیلی چیزای دیگه، همسر منم دیابت داره، گفتن بیا ivf کن نرفتم، یه شب خیلی بیتابی کردم سر نماز خیلی گلایه کردم همه مشکلاتمو به خدا گفتم آخه این 2سال که درگیر دکتر بودم سختی زیاد کشیدم، از همون شب دیگه برام مهم نیس اصلا بهش فکر نمیکنم، انگار صبوری رو یاد گرفتم، هرچقدر پیگیر باشی بدتر میشه حالت باور کن، فقط سعی کن آرامش داشته باشی و زندگی بهت خوش بگذره همین

خدایاا... من دلم قرصه، کسی غیر از تو با من نیست، خیالت از زمین راحت حتی روز روشن نیست، کسی اینجا نمیبینه که دنیا زیر چشماته، یه عمره یادمون رفته زمین دار مکافاته، فراموشم شده گاهی که این پایین چه ها کردم، که روزی باید از اینجا به پیش تو برگردم، وقت برگشتن یکم با من مدارا کن، شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن...