2777
2789
عنوان

به نظرتون من باردارم؟

82 بازدید | 9 پست

خانما من الان یک ساله تقریبا تو اقدامم چهار ماه پیش فهمیدم شوهرم واریکوسل داره و باید عمل بشه اونم سه ماه پیش عمل کرد بعد عملش من دوبار بیشتر پریود نشدم یعنی ماه پیش پری من ۸ روز عقب افتاد این ماه پری من ۶ روز عقب افتاده و سینه هام از دو هفته پیش درد دارن و خیلی تکرر ادرار دارم یعنی دستشویی زیاد میرم و الان سه چهار روزه سرم شدید درد میگیره و امشب هم موقع غذا درست کردن سرگیجه گرفتم و از بوی غذا بدم اومد و زیر شکمم هم درد گرفت راستی الان یه هفته ست کسل هم هستم و فقط دلم میخواد بخوابم به نظرتون باردارم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا علائمت که اینو میگه ، بیبی چک نداری ؟

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

سلام دوستان گلم خیلی خوشحالم که عضو نی نی سایت شدم امید وارم که بتونیم اطلاعات خوبی در اختیار هم بزاریم  این لینگ گروه تلگراممنون هست بچه هایی باردار نیستن بیان ممنون میشم 

https://t.me/joinchat/BXVwoVXA1-ohgBAqOKQb7A