2777
2789
عنوان

خاطره زلزله

888 بازدید | 21 پست

دیدم همه ترسیدن گفتم یه چی بگم جو عوض شه 

چند سال پیش ک مشهد زلزله اومد یک روز کامل هم پس لرزه داشت 

ما تازه از مسافرت شبش رسیده بودیم صبح ساعت ۱۰ اولین زلزله اومد دخترم خونه مادر شوهرم خواب بود شوهرمم خواب بود فقط من بیدار بودم تا زمین لرزید چند ثانیه هنگ کردم بعد شوهرمو بیدار کردم باهم دویدیم تو حیاط یهو یادم از دخترم افتاد دویدم برم از پله ها بالا دیدم خیلی میلرزه ترسیدیم برگشتم دست شوهرمو گرفتم گفتم اینجا وایسادی بچه بالاس برو بچه رو بیار 😂😂😂 بعدش شوهرم گفت اصلا مهر مادری فوران کرد ازت یهو😂😂😂

شبشم هی میگفت ۲ نصف شب زلزله اصلیه شوهرم هی گفت بیاین بریم پارک گفتم نه بابا بیخیال رفت بالا دید باباش با شورت خابیده عصبانی قاطی کرد گفت حالا بابا هرشب بزور شلوارشو درمیاورد میخابید امشب ک زلزلس شاید مجبور ب فرار شه شورت پوشیده خودشم دست دخترمو گرفت رفت پارک ب منم گفتم برو بالا بخواب لااقل زلزله شد اوار ریخت همه تون یه جا باشید زیاد نگردم زود پیداتون کنم😂😂😂😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3470048/بیاین-انرژی-مثبت-بفرستیم-در-مقابل-این-همه-تاپیک-منفی-راجب-زلزله?page=2

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

ما زلزله پارسال کرج رفته بودیم خواستگاری زن عموم 

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما زلزله پارسال کرج رفته بودیم خواستگاری زن عموم 

پیارسال بود شب چله 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
پیارسال بود شب چله 

آره ایول

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

منم بگم؟

ی سال یکی از شهرای بندر بودم تنهام بودم دم صبح ساعت ۴ و نیم ۵ یهو از صدای شیشه ها بیدار شدم حدود ۲۰ ۲۵ ثانیه به طرز وحشتناکی زمین و زمان لرزید نشستم تو رختخواب تا تموم شد تمام مدتو فقط به این فکر میکردم اگه سقف بریزه لباسم مناسب نیست نهایتش پاشدم رفتم مانتو شلوار پوشیدم اومدم گرفتم خوابیدم که اگه خواستن از زیر اوار درم بیارن لباسم لخت نباشه😐😐

همه همسایه ها انگار ریختن بیرون و...

فرداش دیدم۵ و نیم ریشتر بوده😐😂

جدیدا که قشم اومد باز صبح بود ولی اینبار حس لباس پوشیدنم نداشتم همونجوری خوابیدم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم همین چند ماه پیش خونه داییم بودم شب خوابیدم خونه شون با دختر داییم تو ی اتاق بودیم  

صبح طرفای ۱۱ یهو از شدت لرزش از خواب پریدم دختر داییم بهم گفت فلانی تو داری تخت منو تکون میدی ؟؟؟ گفتم خره ! زلزله بود ینی تو واقعا نفهمیدی ؟ 😂

یهووو نفهمیدم کی رفت و کجا رفت و 😂😂😂 غیب شد لامصب 

فرار کرده بود رفته بود تو حیاط 

منم که بیخیال گرفتم تختتتت خوابیدم دوباره ... 

♥LINKIN PARK♥