2777
2789
عنوان

حدیث

108 بازدید | 16 پست

امام صادق (ع) : 

نخستین چیزی که از بنده حسابرسی میشود نماز است ، پس اگر نماز پذیرفته شد اعمال دیگرش نیز پذیرفته میشود ، چنانچه نمازش رد شود بقیه اعمال او هم قبول نخواهد شد.  

وسائل الشیعه جلد 3 صفحه 22

دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حدیث که درسته،سوال شما چیه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
منظورت این بود که تفسیرشو از خودمون بگیم یا از جایی نقل کنیم؟

نه خب راستش کاملا واضحه

سوال من این بود

کل اعمال نیکی که تو زندگیمون انجام دادیم به خاطر نماز نخوندن پذیرفته نمیشن؟!!

خب پس چطوریه که تو قران گفته هر کس ذره ای کار خوب یا بد انجام بده نتیجه ش رو می بینه، در صورتی که تو این حدیث گفته اعمال ادم پذیرفته نمیشن.

یعنی کل اعمال و کارهای خوبی که تو زندگیمون انجام دادیم به خاطر نماز نخوندن یا روزه نگرفتن قبول نمیشن ...

روایاتی داریم که گفته شده اولین سوالی که از انسان میشه از نماز هست.حالا چرا نماز؟

چون نماز تنها عبادتیه که تحت هر شرایطی باید خونده بشه.وسط جنگ،شب عروسی،با وضو،بدون وضو و با تیمم،ایستاده،و حتی اگر نتونستید خوابیده....در همه حال و هیچ وقت این تکلیف ساقط نمیشه.وقتی یک چیز اینقدر تکرار بشه دیگه وسیله نیست،هدف حساب میشه.

شاید بشه گفت وقتی این عبادت خالصانه انجام‌بشه و مورد قبول واقع بشه باقی اعمال هم به تبع اون قبول میشه.در واقع میشه گفت نماز استارت حرکته.شما دنیایی کار خوب هم انجام بدید وقتی نماز نخونید فایده نداره.چون روایت میگه نماز ستون دین هست،نماز مرز کفر و اسلام هست،و.....

اما فراموش نکنید که اگر نماز بخونید و کارهای نیک دیگه رو انجام ندید هم فایده نداره،وسط راه میمونید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
روایاتی داریم که گفته شده اولین سوالی که از انسان میشه از نماز هست.حالا چرا نماز؟ چون نماز تنها عبا ...

ممنونم گلم

ممنونم گلم

خواهش میکنم.