2777
2789
عنوان

ورزش تی ار ایکس

6569 بازدید | 34 پست

بچه ها کسی با این ورزش آشنایی داره میگن خیلی کالری سوزی داره و لاغر می‌کنه کسی بود از نزدیکان یا خودتون نتیجه گرفته باشه چند ماهه نتیجه گرفته من چاقیم تو‌ناحیه شکم و پهلو و رانه به نظرتون با این ورزش میتونم چند ماهه با رژیم به وزن نرمال برسم ممنون میشم از راهنماییتون

من ۴ ماه میرم

خیلی ورزش سختیه

کلی کالری میسوزونیم

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لاغرم کردی چند کیلو اضافه داری توصیه میکنی کسی بره یا نه

خیلیا تو کلاسمون لاغر کردن ولی من میخورم😁😁یه ورزش مقاومتیه

خیلی ورزش شیرینیه

حتما برو

اگه غذاتم کم کنی صددرصد خیلی زود وزن کم میکتی

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

خیلیا تو کلاسمون لاغر کردن ولی من میخورم😁😁یه ورزش مقاومتیه خیلی ورزش شیرینیه حتما برو اگه غذاتم ...

من سی تا اضافه دارم می‌خوام واسه عید نرمال بشم به نظرت فیتنس بهتره یا تی ار ایکس خیلی اعتماد به نفسم از دست رفته ممنون از راهنماییت

من سی تا اضافه دارم می‌خوام واسه عید نرمال بشم به نظرت فیتنس بهتره یا تی ار ایکس خیلی اعتماد به نفسم ...

من فیتنس نمیدونم‌چجوریه

ولی تی آر ایکس خییییلی کالری سوزیش بالاست

ات شاءلله که موفق باشی

ممنون عزیزم پس میرم به امید خدا

حتمااا برو

ما تو کلاسمون که یساعته کل لباسامون خیلی ببخشید تااون لباس زیرامونم خیس میشه

علاوه بر ورزش خیلی جو شادی داره 

چقد. میدید هزینه

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم