2777
2789
عنوان

ازکربلا ویروس آوردن؟

866 بازدید | 52 پست

رفتم دیدن زنداییم از کربلا اومده بود روبوسی کرد باهام اومدم خونه  الان سه هفتس افتادم توخونه من هروقت سرمابخورم برم دکترباپنی سیلین وآمپول عضلانی خوب میشم الان تواین سه هفته دوباررفتم دکترهنوزچشمام کاسه ی خونه اشک میادآبریزش دارم حالم داغونه نکنه آنفولانزاگرفتم چیکارکنم خوب شم 😭

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی

انتی بیوتیک اثر نذاشته یقینا ویروسه

حتی اگه انفولانزا هم باشه با استراحت و مایعات تراپی خوب میشه.نیازی به دارو نداری

فقط درمان علامتی باید انجام بشع

مثلا ابریزش داری لوراتادین بخور

سردرد داری استامینوفن 

و به همین ترتیب...

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
ای وای میرن مثلا ثواب کنن مارو اینجا کباب میکنن منو شوهرمم هفته ی اوله مریضیم تب ولب داشتیم صب تاشب ...

وای نگو پسر دو ساله من دو شبانه روز تب بالا داشت مردم و زنده شدم

بعدش خودم گرفتم کوفتی گه بدن دردی هم میاره

بعدش بابام بنده خدا گرفت چون مهمون خونه اونا بودیم😓

هیچی انتی بیوتیک اثر نذاشته یقینا ویروسه حتی اگه انفولانزا هم باشه با استراحت و مایعات تراپی خوب م ...

۴تاآمپول خوردم چقد دارو اصلا انگار ن انگار تاحالا سابقه نداشتم اینجوری مریض شدم.آبریزشم ک اصلا بندنمیادچشمام میسوزه تبم دارم دکترم فایده نداره فقط توخونه خوابیدم اشتهاهم ک اصلا ندارم 

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙
ای وای میرن مثلا ثواب کنن مارو اینجا کباب میکنن منو شوهرمم هفته ی اوله مریضیم تب ولرز داشتیم صب تاشب ...

خب نمیرفتین دیدنشون

والا منم هرسری میرم مهمونا نیریزک خونم خودمم هسته باید پاشم پذیراییی کنم

باور کن زنداییتم راضی نبوده😐

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

ای وای میرن مثلا ثواب کنن مارو اینجا کباب میکنن منو شوهرمم هفته ی اوله مریضیم تب ولرز داشتیم صب تاشب ...

وای داداش منم هفته اولش هست تب داره فعلا ابریزش نداره کلی درس و مشقش مونده بیچاره 

بچه ها پسرمنم از دیشب تا حالا تب داره با هیچ دارویی هم برطرف نشده همی الان شوهرم بردش بیمارستان همش ...

عزیزم خیلی سخته باید با پاشویه کنترل کنی 

دو تا سه روزم طول میکشه

باید دکتر معاینه کنه چون گاهی بعد ویروسی عفونت هم ایجاد میشه

انشالله زودی خوب بشه

وای نگو پسر دو ساله من دو شبانه روز تب بالا داشت مردم و زنده شدم بعدش خودم گرفتم کوفتی گه بدن دردی ...

مواظب باشین خیلی مریضیه بدیه من ک رسمن دارم جون میدم تو خونه خداروشکرشوهرم بهتر شد دوشب جفتمون باهم تب ولرز کرده بودیم توخونه مامانم اومد ب دادمون رسید

۴تاآمپول خوردم چقد دارو اصلا انگار ن انگار تاحالا سابقه نداشتم اینجوری مریض شدم.آبریزشم ک اصلا بندنم ...

پس انفولانزاس

نترس

من ویروس شناسم

ویروس ها اغلب درمان ندارن

فقط باید بدنتو تقویت کنی و زیاد بخوابی

مسکن بخور و لوراتادین

داروهای دیگه هم نخور....

پسوپ و مایعات زیاد بخور

علائم دیگه ای نداری؟؟؟؟

لایک نکنید عزیزان🌹🙏