2777
2789

فِردوق خوندم😳

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرد موفق از نظر من مریم میرزاخانی بود و هست و چون اسم خودمم مریم بود و رشتم ریاضی بود دوست داشتم مثل اون باشم ولی خب نشد😅

بنظرم فرد موفق کسیه که هم تو زندگی خصوصی هم زندگی اجتماعیش پیروز باشه

من از نظر دیگران موفقم ولی از نظر دیگران نه خیلی

دختر خالم . توی بدترین شرایط زندگی درسش رو خوند ( اون موقع ها دانشگاه رفتن دخترا جا نیفتاده بوده هرکی میرسید به خانوادش میگفت نذارید این بره دانشگاه اونجا پسرا هستن و..) حتی پدرش فوت کرده بود و با فروختن طلا و بدبختی تونست دانشگاه رو تموم کنه الان مدیر یه بخش توی یه شرکت دولتیه سنش بالاس ولی انقدر به خودش میرسه که جوون بنظر میاد یه ماشین میلساردی زیر پاشه و کلی احترام تو محیط کارش داره و... یعنی تو بدترین شرایط دست از هدفش نکشید

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐