2777
2789
عنوان

بارداری

64 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ممکنه کیسه اب تو چهارماهگی پاره بشهه؟  

تو طول روز ترشح زرد رنگ اما روان و بدون بو مثل اب خارج میشه شاید چند ثانیه... حالا نمیدونم ترشح, عفونته, قارچه چیه... خیلی نگرانم کرده

منم همینطورم ازمایش دادم عفونت ادراری دادم مشکلی نبود همش میگن ترشحات طبیعیه منم میترسم کیسه ابم نشتی چیزی داشته باشه

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی نی نی من و نی نی شما
منم همینطورم ازمایش دادم عفونت ادراری دادم مشکلی نبود همش میگن ترشحات طبیعیه منم میترسم کیسه ابم نشت ...

خواهرمم میگه طبیعیه ولی یجوری ترسیدم ک انگار...😔دارو چی داد بهت؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرمم میگه طبیعیه ولی یجوری ترسیدم ک انگار...😔دارو چی داد بهت؟  

بهداشت بهم قرص واژینال داد من استفاده نکردم چون اعتمادی به بهداشتیا ندارم منتظرم سه شنبه برم سونو انومالی بعد برم دکتر ببینم چی میگه. نی نیت تکون میخوره؟ 

بهداشت بهم قرص واژینال داد من استفاده نکردم چون اعتمادی به بهداشتیا ندارم منتظرم سه شنبه برم سونو ان ...

اره تکون ک میخوره بخصوص وقتی شلوار تنگ بپوشم. انومالی هم رفتم اوکی بود همچی 4 روز پیش رفتم. شایدم عوارض این قرصا ک داده دکتر باشه. قرص اهن و ویتامین و اینا حالا عوارضشو بخونم ببینم. 

اره تکون ک میخوره بخصوص وقتی شلوار تنگ بپوشم. انومالی هم رفتم اوکی بود همچی 4 روز پیش رفتم. شایدم عو ...

چندهفته رفتی انومالی من استرس انومالی رو دارم

17 هفته و چهارروز منم خیلی استرس داشتم ولی بخیر گذشت ان شاالله واسه توام بخیر میگذره عزیزم

ان شا الله خیلی استرس دارم خدا کنه خوب باشه من سه شنبه میشم 18 هفته و دوروز

ان شا الله خیلی استرس دارم خدا کنه خوب باشه من سه شنبه میشم 18 هفته و دوروز

ان شاللن بسلامتی

وای من این مشکلم حل شه فقط😔میشه دکترت هرچی گف یهم بگی؟  چون من تا یماه دیگه دکترم نیست

ان شاللن بسلامتی وای من این مشکلم حل شه فقط😔میشه دکترت هرچی گف یهم بگی؟  چون من تا یماه دیگه ...

بهمگفت کیسه اب یه اب مث ادرار داغ میریزه بعدم لباس زیرت خیس میشه گفت از ماه4 به بعد ترشحات زیاد مبشه وقتی سفید باشن و بو نداشته باشن و سوزش و خارش نداشته باشی مشکلی نیس ترشحاتت کلا مث ابه؟ 

بهمگفت کیسه اب یه اب مث ادرار داغ میریزه بعدم لباس زیرت خیس میشه گفت از ماه4 به بعد ترشحات زیاد مبشه ...

ترشحاتم زرده مثل اب نیست...بو نداره اصلا ولی خارش و سوزش دارم اونم چون قبلش قارچ داشتم ک دارو داده میگم شاید وایه همون باشه

ترشحاتم زرده مثل اب نیست...بو نداره اصلا ولی خارش و سوزش دارم اونم چون قبلش قارچ داشتم ک دارو داده م ...

اره احتمالا همون پس مال کیسه  اب نیست ان شا الله توکل به خدا. ان شا الله نی نیامون سالم بیان بغلمون